Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Të rriturit duan qumësht gjiri People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Të rriturit duan qumësht gjiri People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Të rriturit duan qumësht gjiri

2 posters

Shko poshtë

Të rriturit duan qumësht gjiri Empty Të rriturit duan qumësht gjiri

Mesazh nga An0nim Tue 9 Jul 2013 - 3:00

Të rriturit duan qumësht gjiri F.0706124648233_m
Pasanikët kinezë paguajnë mijëra dollarë në muaj që të pinë qumështin që nënat ua japin fëmijëve.
Ky trend bizar është në rritje, ndërsa po rritet edhe më shumë numri i atyre që duan të pinë drejtpërdrejtë nga gjiri i nënës që shet qumështin.

Në Kinë ekzistojnë agjenci, të cilat ofrojnë qumësht gjiri për të sëmurët ose për këdo tjetër që është i gatshëm të paguajë 4.000 dollarë në muaj.

‘Klientët’ thonë se qumështi i nënës përmban kombinim të antitrupave, enzimave, hormoneve dhe acideve yndyrore, prandaj konsiderohet si ‘superushqim’. /Telegrafi/
An0nim
An0nim
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Sarande
Postime Postime : 2383
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha Mosha : 34

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Të rriturit duan qumësht gjiri Empty Re: Të rriturit duan qumësht gjiri

Mesazh nga Anakonda Sat 13 Jul 2013 - 6:03