Jennifer Lopez shton ca kile
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Jennifer Lopez shton ca kile
Jennifer Lopez, përvec muzikës së saj, ka qenë në qendër të vëmendjes edhe për format e saj, por edhe për nënën e dy fëmijëve vitet kalojnë.
Gjatë performancës së saj në "Summer Time Hyde Park", këngëtarja dhe aktorja 43-vjeçare tregoi se ishte larg të qenurit perfekte. E veshur sportive, J.Lo tregoi se e kishte tepruar me ushqimin...ose kishte lënë stërvitjen pas dore.
Pavarësisht se këngëtarja u duk mbi peshë dhe larg formës së saj të pak muajve më parë, kjo nuk e pengoi të ndizte atmosferën mes fansave të shumtë që ishin mbledhur për ta ndjekur nga afër.
J. Lo në formën e saj më të mirë
[b style="margin: 0px; padding: 0px; color: rgb(34, 37, 41); font-family: Georgia, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px; line-height: 21.828125px; background-color: rgb(255, 255, 255);"]/Top Channel[/b]
Gjatë performancës së saj në "Summer Time Hyde Park", këngëtarja dhe aktorja 43-vjeçare tregoi se ishte larg të qenurit perfekte. E veshur sportive, J.Lo tregoi se e kishte tepruar me ushqimin...ose kishte lënë stërvitjen pas dore.
Pavarësisht se këngëtarja u duk mbi peshë dhe larg formës së saj të pak muajve më parë, kjo nuk e pengoi të ndizte atmosferën mes fansave të shumtë që ishin mbledhur për ta ndjekur nga afër.
J. Lo në formën e saj më të mirë
[b style="margin: 0px; padding: 0px; color: rgb(34, 37, 41); font-family: Georgia, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px; line-height: 21.828125px; background-color: rgb(255, 255, 255);"]/Top Channel[/b]
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Re: Jennifer Lopez shton ca kile
si paska lezet cesht mi aj bark sikur me pas hanger burrin
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Jennifer Lopez zëvendësohet nga një tranvestit
» Jennifer Lopez nga një marrëdhënie në tjetrën
» Jennifer Lopez përpiqet të harrojë divorcin
» Jennifer Lopez provon aftësitë në futboll
» Ja deri ku shkon dashuria e Jennifer Lopez
» Jennifer Lopez nga një marrëdhënie në tjetrën
» Jennifer Lopez përpiqet të harrojë divorcin
» Jennifer Lopez provon aftësitë në futboll
» Ja deri ku shkon dashuria e Jennifer Lopez
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi