Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
 "2.2 milion eurot që fitova ishin mallkimi im" People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
 "2.2 milion eurot që fitova ishin mallkimi im" People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"2.2 milion eurot që fitova ishin mallkimi im"

2 posters

Shko poshtë

"2.2 milion eurot që fitova ishin mallkimi im" Empty "2.2 milion eurot që fitova ishin mallkimi im"

Mesazh nga An0nim Wed 17 Jul 2013 - 3:00

"2.2 milion eurot që fitova ishin mallkimi im" Thumb_250x150
Kur ishte vetëm 16 vjeç, në vitin 2003, Callie Rogers ishte fituesja më e re e jak pot në një llotari dhe fitoi plot 2.2 milion euro. Rogers la punën dhe pjesën më të madhe të parave i shpenzoi në party, për drogë, operacione plastike, pushime dhe dhurata. Pas më shumë se 10 vjetësh, asaj i kanë mbetur në bankë vetëm 2.300 euro. Ka filluar studimet për infermiere dhe të vetmin luks që i toleron vetes, është të porositë ushqim nga jashtë mbrëmjeve të së premteve.Por edhe pse mund të duket e çuditshme, ajo ndjehet tani më e lumtur, pasi paratë nuk i sillnin lumturi, madje e çuan në prag vetëvrasjeje.

Tashmë ajo ka filluar një jetë të re me partnerin e saj 34-vjeçar dhe fëmijën e tyre, ndërsa ka edhe dy fëmijë të tjerë nga lidhja e saj e mëparshme. Akoma nuk e beson dot që kanë kaluar më shumë se 10 vjet që nga koha që mbante në duar çekun gjigand.

“Më duket sikur ka kaluar një shekull. Isha shumë e vogël dhe ishin shumë para për një vajzë në moshën time. Edhe pse beson se jeta nuk do të të ndryshojë, sigurisht që ndryshon dhe jo çdo herë për mirë. Pasuria e papritur mua më shkatërroi, por për fat të mirë tani jam më e fortë. Përpiqem të harroj çdo gjë dhe të bëj një jetë normale”.

Gjatë kohës që ishte e pasur, bënte jetë të frenuar. Kishte shumë “miq” dhe i harxhonte paratë me ta, duke organizuar party çdo natë. Ajo i qeraste të gjithë pa përjashtim, por në jetën e saj nuk kishte ndonjë qëllim. Tani thotë se gjërat kanë marrë për mirë dhe qëllimi i saj është familja. /alb-observer.com/
 "2.2 milion eurot që fitova ishin mallkimi im" Parate1_580x696
An0nim
An0nim
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Sarande
Postime Postime : 2383
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha Mosha : 34

Mbrapsht në krye Shko poshtë

"2.2 milion eurot që fitova ishin mallkimi im" Empty Re: "2.2 milion eurot që fitova ishin mallkimi im"

Mesazh nga Anakonda Wed 17 Jul 2013 - 3:43

cudi me qen leku mallikm prz vec ket po ngjoj
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time