BB7: Violeta xheloze per Eraldin: 'Ben puci-puci me Esiden'
2 posters
Faqja 1 e 1
BB7: Violeta xheloze per Eraldin: 'Ben puci-puci me Esiden'
Violeta ndodhet në dhomën e ndenjies dhe bën shaka me Eraldin dhe Meridianin. Dy djemtë e ngacmojnë vazhdimisht Violetën, pasi duan që ajo të kalojë më shumë kohë me ata. Meridiani e fton të vijë nga dhoma e tyre dhe të bëjnë muhabet. Violeta qesh dhe thotë: “Nuk vij unë se aty është Eraldi, duke bërë puçi-puçi me Esidën”. Ajo e ngacmon Eraldin, duke i thënë që e ka partneren shumë xheloze dhe ndërkohë e puth tek krahu.Violeta pastaj serioze dhe u thotë dy djemve se ajo nuk futet asnjëherë mes dy banorëve apo bisedave, prandaj rri larg. Meridiani i thotë se ajo është gjithmonë e mirëpritur pranë tyre.Dy djemtë vazhdojnë të bëjnë shaka me Violën. Meridiani e ngacmon Esidën në lidhje me Eraldin, duke i thënë: “Esida nuk është ashtu siç mendon ti” dhe i kërkon Violetës të afrohet sa më shumë Eraldit, në mënyrë që Esida të bëhet xheloze. Esida që nga salloni tregohet indiferente.Në një moment Meridiani i thotë Eraldit: “Ik tek Esida se do të rrafë”, por ai qesh dhe thotë se nuk e rreh njeri.Ndërkohë që Violeta, Eraldi dhe Meridiani bëjnë shaka mes tyre, banorët e tjerë ndodhen në sallon duke folur dhe diskutuar për tema të ndryshme.
Re: BB7: Violeta xheloze per Eraldin: 'Ben puci-puci me Esiden'
sme ben qe ta shof ket bb sme terheq
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Afërdita xheloze në Shpatin
» Gruaja e Bleros, xheloze për Dafinën, ja konflikti
» Marilyn Monroe xheloze për Elizabeth Taylor
» Në punë, gratë janë më xheloze dhe ziliqare
» Kush janë më xhelozë, femrat apo meshkujt?
» Gruaja e Bleros, xheloze për Dafinën, ja konflikti
» Marilyn Monroe xheloze për Elizabeth Taylor
» Në punë, gratë janë më xheloze dhe ziliqare
» Kush janë më xhelozë, femrat apo meshkujt?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi