Meshkujt e martuar joshin femrat ‘single’
+6
Prada
Te-Li
erviss
mela
krushku
LADY D
10 posters
Faqja 1 e 1
Meshkujt e martuar joshin femrat ‘single’
Femrat shpesh dinë të thonë se të gjithë meshkujt e mirë janë të zënë, ndërsa fakti që ata nuk janë në ‘treg’ i bën edhe më tërheqës. Hulumtimet kanë treguar se femrat ‘single’ i konsiderojnë meshkujt e martuar më tërheqës sesa meshkujt e lirë.
Fakti që mashkulli i martuar i takon ndonjë femre tjetër, e bën atë më të dëshiruar në sytë e femrave tjera.
Gjatë një studimi, një numri të madh të femrave u janë treguar fotografitë e meshkujve të njëjtë, por disave prej tyre u është thënë që ata janë të martuar, ndërsa të tjerave që janë të lirë. Nga ato është kërkuar që të përgjigjen se sa joshës janë meshkujt përkatës dhe se a do të kishin filluar lidhje me ta.
Ndërkohë, një studim i ngjashëm është realizuar edhe me meshkujt, të cilët është dashur të tregojnë se cilat femra i konsiderojnë më joshëse.
Në bazë të të dhënave nga këto studime, ekspertët nga Universiteti Oklahoma State kanë ardhur në përfundim se meshkujt ‘single’ bien më lehtë ndaj fermave të lira, ndërsa kështu nuk ndodh me femrat.
Shumica e femrave i kishin konsideruar më tërheqës meshkuj e martuar. Sipas rezultateve, katër herë më shumë femra kanë qenë të interesuara për meshkujt e martuar.
Fakti që mashkulli i martuar i takon ndonjë femre tjetër, e bën atë më të dëshiruar në sytë e femrave tjera.
Gjatë një studimi, një numri të madh të femrave u janë treguar fotografitë e meshkujve të njëjtë, por disave prej tyre u është thënë që ata janë të martuar, ndërsa të tjerave që janë të lirë. Nga ato është kërkuar që të përgjigjen se sa joshës janë meshkujt përkatës dhe se a do të kishin filluar lidhje me ta.
Ndërkohë, një studim i ngjashëm është realizuar edhe me meshkujt, të cilët është dashur të tregojnë se cilat femra i konsiderojnë më joshëse.
Në bazë të të dhënave nga këto studime, ekspertët nga Universiteti Oklahoma State kanë ardhur në përfundim se meshkujt ‘single’ bien më lehtë ndaj fermave të lira, ndërsa kështu nuk ndodh me femrat.
Shumica e femrave i kishin konsideruar më tërheqës meshkuj e martuar. Sipas rezultateve, katër herë më shumë femra kanë qenë të interesuara për meshkujt e martuar.
Vizitor- Vizitor
Re: Meshkujt e martuar joshin femrat ‘single’
un mendoj se nuk esht e vertet ,pastaj ndoshta i preferojn edhe nga pasuria po mendimi im esht kundra kesaj gjeje
LADY D- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : itali
Postime : 1025
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/11/2009
Mosha : 41
pse jo ne fund te fundit meshkuj jemi.
krushku- I/e Regjistruar
- Postime : 704
Anëtarësuar : 21/10/2009
qe te dy palet joshin njoni tjetrin po he
mela- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Tirana
Postime : 2709
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/01/2009
Mosha : 112
Hobi : ING
patjeter se po
erviss- I/e Regjistruar
- Postime : 60
Anëtarësuar : 29/11/2009
kjo qe thuhet ne fillim te temes thuajse nuk e pranoj ne teresi!
njoh njerez, meshkuj te martuar qe shkojne me femra te pamartuara
e qe atyre u thone se nuk jane te martuar..., ne nderkohe ata per t'i hequr qafes, ua thone realitetin, te njejten kohe ato femra rrefejne se meshkujt e martuar jane me te mire dhe ato kerkojne e bejne çmos vetem e vetem te jene prane tyre edhe pasi te dine realitetin...arsye ka shumeeeee, mos te them me teper por ka mjafte argumente;
meshkulli i martuar flet me shlire...
mashkulli i martuar nuk pret shume...ai kalon ne synimin e tij...
mashkulli i martuar tregon edhe pervojen ne dashuri perderisa
ata pa pervoje arrine kulminacionin pa u zhveshur!!! e mos te flasim qe femra ngele jasht realizimit te enderrave te saja!
perfundojeni ju vet tani!!!
njoh njerez, meshkuj te martuar qe shkojne me femra te pamartuara
e qe atyre u thone se nuk jane te martuar..., ne nderkohe ata per t'i hequr qafes, ua thone realitetin, te njejten kohe ato femra rrefejne se meshkujt e martuar jane me te mire dhe ato kerkojne e bejne çmos vetem e vetem te jene prane tyre edhe pasi te dine realitetin...arsye ka shumeeeee, mos te them me teper por ka mjafte argumente;
meshkulli i martuar flet me shlire...
mashkulli i martuar nuk pret shume...ai kalon ne synimin e tij...
mashkulli i martuar tregon edhe pervojen ne dashuri perderisa
ata pa pervoje arrine kulminacionin pa u zhveshur!!! e mos te flasim qe femra ngele jasht realizimit te enderrave te saja!
perfundojeni ju vet tani!!!
Te-Li- I/e Regjistruar
- Postime : 323
Anëtarësuar : 17/11/2009
Femrat beqare tërhiqen pas burrave të martuar
Femrat shpesh dinë të thonë se të gjithë meshkujt e mirë janë të zënë, ndërsa fakti që ata nuk janë në “treg” i bën ata edhe më tërheqës. Studimet më të fundit kanë treguar se femrat “single” i konsiderojnë meshkujt e martuar më tërheqës sesa beqarët. Fakti që mashkulli i martuar i përket një femre tjetër, e bën atë më të dëshiruar në sytë e femrave tjera.
Gjatë një studimi, një numri të madh të femrave u janë treguar fotografitë e meshkujve të njëjtë, por disave prej tyre u është thënë që ata janë të martuar, ndërsa të tjerave që janë të lirë. Nga ato është kërkuar që të përgjigjen se sa joshës janë meshkujt përkatës dhe se a do të kishin filluar lidhje me ta
Ndërkohë, një studim i ngjashëm është realizuar edhe me meshkujt, të cilëve iu është kërkuar që të tregojnë se cilat femra i konsiderojnë më joshëse.
Në bazë të të dhënave nga këto studime, ekspertët nga Universiteti Oklahoma State kanë ardhur në përfundim se meshkujt beqarë bien më lehtë ndaj fermave të lira, ndërsa një gjë e tillë nuk ndodh me seksin e kundërt.
Shumica e femrave i kanë konsideruar më tërheqëse meshkuj e martuar. Sipas rezultateve, femra janë treguar katër herë më shumë të interesuara për meshkujt e martuar
Gjatë një studimi, një numri të madh të femrave u janë treguar fotografitë e meshkujve të njëjtë, por disave prej tyre u është thënë që ata janë të martuar, ndërsa të tjerave që janë të lirë. Nga ato është kërkuar që të përgjigjen se sa joshës janë meshkujt përkatës dhe se a do të kishin filluar lidhje me ta
Ndërkohë, një studim i ngjashëm është realizuar edhe me meshkujt, të cilëve iu është kërkuar që të tregojnë se cilat femra i konsiderojnë më joshëse.
Në bazë të të dhënave nga këto studime, ekspertët nga Universiteti Oklahoma State kanë ardhur në përfundim se meshkujt beqarë bien më lehtë ndaj fermave të lira, ndërsa një gjë e tillë nuk ndodh me seksin e kundërt.
Shumica e femrave i kanë konsideruar më tërheqëse meshkuj e martuar. Sipas rezultateve, femra janë treguar katër herë më shumë të interesuara për meshkujt e martuar
Prada- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Ne Hapesire
Postime : 7718
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/04/2010
Hobi : Ndihmes Bageri
ndoshta terhiqen pas tyre se kane me shum pervoje,jane burra qe do te thote te matur,e shum gjera te tjera qe luajne rol,varem qellimet pse nje beqare preferon te kete lidhje me nje te martuar
Vizitor- Vizitor
Ja pra dhe kyci i tradhetise se meshkujve...
Ketu doja te dilja ne temat e tradhetise, te komentuara me pare...
T'i therrasin mendjes femrat qe mos ta prishin rrethin e natyres...
Se kur themi tradheti, eshte tradheti dhe nuk eshte perdhunim!... Qe te jete plotesisht mashkulli fajtori perkates...
Pra kjo teme i ve kapitullin faktit "tradhetia e mashkullit"!
Jane femrat ato te cilat mbajne fajin kryesor, sepse mashkulli nuk tradheton me "kafshe" por me "femer" tjeter...
Gjithsesi nuk jep perfitim kjo aresye tek meshkujt, sepse "genjeshtra" eshte faktori kryesor ne te cilin mbeshteten...
I vetmi konkluzion mbetet se si femres dhe si mashkullit, nuk u eshte dhene edukate nga prinderit, per te arrire keto poshtersira!...
Mbetet i cuditshem ky mendim, aq sa vete tradhetia!...
Ketu doja te dilja ne temat e tradhetise, te komentuara me pare...
T'i therrasin mendjes femrat qe mos ta prishin rrethin e natyres...
Se kur themi tradheti, eshte tradheti dhe nuk eshte perdhunim!... Qe te jete plotesisht mashkulli fajtori perkates...
Pra kjo teme i ve kapitullin faktit "tradhetia e mashkullit"!
Jane femrat ato te cilat mbajne fajin kryesor, sepse mashkulli nuk tradheton me "kafshe" por me "femer" tjeter...
Gjithsesi nuk jep perfitim kjo aresye tek meshkujt, sepse "genjeshtra" eshte faktori kryesor ne te cilin mbeshteten...
I vetmi konkluzion mbetet se si femres dhe si mashkullit, nuk u eshte dhene edukate nga prinderit, per te arrire keto poshtersira!...
Mbetet i cuditshem ky mendim, aq sa vete tradhetia!...
Vizitor- Vizitor
Dy Temat u Bashkuan
Prada- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Ne Hapesire
Postime : 7718
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/04/2010
Hobi : Ndihmes Bageri
nuk eshte e vertet ata vetem sa buzqeshin pak pastaj ato hidhen ne sulem 00027003
xhoni_bravo- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : tiran albania
Postime : 4241
Gjinia :
Anëtarësuar : 14/07/2010
Mosha : 45
Hobi : sekret
Meshkujt qe jane mendjelehte marrin trullim direkt dhe harrojne qe kane grua e femije diku kur shohin minifundin e kofshet ne fushe.........gjithsesi perseri mbetet faji femrave ne fund....
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
ne fakt nga pervoja ime , jo se kam shume eksperience 00027003 te ndodhe shpesh qe kur je ne lidhje me dike atere femrat terhiqen me shume pas teje. Eshte vertet e habitshme.. Kur je single nuk te afrohet kush, sapo lidhesh me dike te afrohen te tjerat, por ce do qe nuk mundesh me..
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
ndodh edhe e kunderta shpesh .. meshkujt singel terhiqen nga grate e martuara
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
skan faje meshkujte vetem femrat jan ber shum koleksioniste
xhoni_bravo- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : tiran albania
Postime : 4241
Gjinia :
Anëtarësuar : 14/07/2010
Mosha : 45
Hobi : sekret
Similar topics
» Mosha ideale per tu martuar si per meshkujt ashtu edhe per femrat cila eshte
» Veshjet që joshin më shumë meshkujt
» Eshte single, pasi “rreh” meshkujt
» Pse disa femra tërhiqen nga meshkujt e martuar?
» Meshkujt fërkojnë duart, Sofia Vergara është single
» Veshjet që joshin më shumë meshkujt
» Eshte single, pasi “rreh” meshkujt
» Pse disa femra tërhiqen nga meshkujt e martuar?
» Meshkujt fërkojnë duart, Sofia Vergara është single
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi