Meshkujt fërkojnë duart, Sofia Vergara është single
3 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Meshkujt fërkojnë duart, Sofia Vergara është single
Sofia Vergara dhe i dashuri saj Nick Loeb kanë përfunduar lidhjen e tyre dyvjeçare. Aktorja e bukur dhe i dashuri saj kohët e fundit ishin grindur vazhdimisht, gjë që çoi në ndarje.
Kohët e fundit Sofia ka dalë e vetme në ngjarjet publike, gjë që ka ngritur dyshime se diçka nuk është duke funksionuar siç duhet në lidhjen e tyre.
“Sofia në ballo ua ka pohuar miqve se ajo dhe Nick kanë ndërprerë lidhjen. Periudhën e fundit, vazhdimisht janë fjalosur dhe për disa kohë ishin një hap larg ndarjes.
Nuk dihet nëse ndarja e tyre do të jetë "përgjithmonë", por tani për tani nuk janë më bashkë, shkruan "New York Post".
Vetëm dy ditë më parë çifti është parë së bashku në një darkë dhe dukeshin të lumtur.
Ky lajm me siguri do t’i gëzojë shumë meshkuj, të cilët e duan Sofia Vergaran, e cila konsiderohet një prej femrave më të dëshirueshme në botë.
Ndërsa së fundi sipas më shumë se një milion lexuesve të portalit “AskMen.com”, aktorja është zgjedhur si femra më e dëshirueshme në botë.
Aktorja dyzetvjeçare kolumbiane është femra më e vjetër, e cila ka fituar titullin që nga viti 2000, kur AskMen.com e ka krijuar këtë çmim./knni/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Meshkujt fërkojnë duart, Sofia Vergara është single
mesa duket budallenjt si paskan syt ne balle
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Re: Meshkujt fërkojnë duart, Sofia Vergara është single
e sigurt qe ferkojne duart e jo dicka tjeter !
Daku- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : N'metropolt
Postime : 1998
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/02/2011
Mosha : 45
Hobi : Japraku
Similar topics
» Sofia Vergara është femra më e dëshiruar
» Sofia Vergara, jo më minifunde Sofia Vergara
» Eshte single, pasi “rreh” meshkujt
» Meshkujt e martuar joshin femrat ‘single’
» Po Fernando ç’do në duart e Stresit? Ku(sh) është babi?
» Sofia Vergara, jo më minifunde Sofia Vergara
» Eshte single, pasi “rreh” meshkujt
» Meshkujt e martuar joshin femrat ‘single’
» Po Fernando ç’do në duart e Stresit? Ku(sh) është babi?
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi