Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Inteligjencë = seks i mirë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Inteligjencë = seks i mirë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Inteligjencë = seks i mirë

Shko poshtë

Inteligjencë = seks i mirë Empty Inteligjencë = seks i mirë

Mesazh nga Vizitor Tue 8 Dec 2009 - 13:22

Inteligjencë = seks i mirë
Bukuria ndoshta është e rëndësishme në shikim të parë, por është "truri" ai i cili do të mbaj mashkullin për vete dhe do t'i ofroj shumë argëtim në krevat.
Zmadho
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bukuria ndoshta është e rëndësishme në shikim të parë, por është "truri" ai i cili do të mbaj mashkullin për vete dhe do t'i ofroj shumë argëtim në krevat. Inteligjenca emotive përfaqëson çelësin kryesor të kënaqësisë seksuale, pohojnë shkencëtarët.

Gratë që janë të afta t'i vënë në pah ndjenjat e tyre dhe t'i njohin emocionet e partnerit, definitivisht kanë jetë të mirë seksuale. Ekipi shkencor i Universitetit Mbretëror në Londër, ka hulumtuar jetën sociale dhe seksuale të mbi 2000 binjakeve, të moshës prej 18 deri 83 vjet.

Gratë u përgjigjën në pyetjet për jetën e tyre seksuale dhe mundësitë e arritjes së orgazmës. Po ashtu, plotësuan edhe disa pyetësor - ku pasqyrohej aftësia e shfaqjes së ndjenjave dhe kënaqësisë. Studimi zbuloj se femrat të cilat janë në gjendje të kontrollojnë ndjenjat e veta dhe të partnerit, nuk kanë pengesa në jetën seksuale dhe "kënaqen" me seks dy herë më shumë.

"Kërkimi ka treguar se inteligjenca emocionale jep përparësi në shumë fusha të jetës, posaçërisht në krevat. Rezultatet e kërkimeve do të japin kontribut të çmueshëm për përmirësimin e gjendjes seksuale te çiftet që kanë probleme të natyrave të tilla" - pohojnë bartësit e studimit
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi