Inteligjencë = seks i mirë
Faqja 1 e 1
Inteligjencë = seks i mirë
Inteligjencë = seks i mirë Bukuria ndoshta është e rëndësishme në shikim të parë, por është "truri" ai i cili do të mbaj mashkullin për vete dhe do t'i ofroj shumë argëtim në krevat. Zmadho [You must be registered and logged in to see this image.] Bukuria ndoshta është e rëndësishme në shikim të parë, por është "truri" ai i cili do të mbaj mashkullin për vete dhe do t'i ofroj shumë argëtim në krevat. Inteligjenca emotive përfaqëson çelësin kryesor të kënaqësisë seksuale, pohojnë shkencëtarët. Gratë që janë të afta t'i vënë në pah ndjenjat e tyre dhe t'i njohin emocionet e partnerit, definitivisht kanë jetë të mirë seksuale. Ekipi shkencor i Universitetit Mbretëror në Londër, ka hulumtuar jetën sociale dhe seksuale të mbi 2000 binjakeve, të moshës prej 18 deri 83 vjet. Gratë u përgjigjën në pyetjet për jetën e tyre seksuale dhe mundësitë e arritjes së orgazmës. Po ashtu, plotësuan edhe disa pyetësor - ku pasqyrohej aftësia e shfaqjes së ndjenjave dhe kënaqësisë. Studimi zbuloj se femrat të cilat janë në gjendje të kontrollojnë ndjenjat e veta dhe të partnerit, nuk kanë pengesa në jetën seksuale dhe "kënaqen" me seks dy herë më shumë. "Kërkimi ka treguar se inteligjenca emocionale jep përparësi në shumë fusha të jetës, posaçërisht në krevat. Rezultatet e kërkimeve do të japin kontribut të çmueshëm për përmirësimin e gjendjes seksuale te çiftet që kanë probleme të natyrave të tilla" - pohojnë bartësit e studimit |
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Gjysmë ore seks në të mirë të zemrës
» Mëngjesi është koha më e mirë për seks
» Pozita më e mirë e bërjes seks për 7 situata të ndryshme
» Mire Se Erdha e mire se ju Gjeta te Gjitheve ..!!
» E enjtja, e përsosur për seks!
» Mëngjesi është koha më e mirë për seks
» Pozita më e mirë e bërjes seks për 7 situata të ndryshme
» Mire Se Erdha e mire se ju Gjeta te Gjitheve ..!!
» E enjtja, e përsosur për seks!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi