Puna më e mirë, nuk është bash e lehtë
2 posters
Faqja 1 e 1
Britaniku Ben Southall, i cili kishte fituar në konkursin për “punën më të mirë në botë”, është bindur se jeta në ishullin australian Hamilton, nuk është gjithaq e lehtë.
Vetëm disa ditë para përfundimit të aranzhmanit të tij në këtë ishull, Southall është thumbuar nga irukandji – një meduzë e vogël por që mund të jetë vdekjeprurëse.
“Kam shpëtuar nga goditjet e kangurit, sulmi i peshkaqenit, pickimi i merimangës, kafshimi i gjarprit, dhe vetëm disa ditë para së të largohesha nga ishulli u bëra viktimë e irukandjit, një krijese të vogël e të rrezikshme”, ka shkruar Southall në blogun e tij.
Thumbimi i irukandjit mund të shkaktojë sulm në zemër, por edhe vdekje. Fatmirësisht, mjekët e ishullit ishin përkujdesur për Southall dhe ai shumë shpejt ishte shëruar.
Southall kishte fituar në konkursin e shtetit australian Kvinslend - që kishte shpallur konkurs për “punën më të mirë në botë”, në ishullin tropikal Hamilton.
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Re: Puna më e mirë, nuk është bash e lehtë
e cdo pune eshte e veshtire
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Puna më e mirë në botë
» Nuk Eshte Lehte......
» Eshte e lehte te harosh??
» Çfare eshte me lehte?
» A është e mundur që, pa patur aspak dyshim, të dallojmë se ç'është e mirë apo e keqe?!
» Nuk Eshte Lehte......
» Eshte e lehte te harosh??
» Çfare eshte me lehte?
» A është e mundur që, pa patur aspak dyshim, të dallojmë se ç'është e mirë apo e keqe?!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi