Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ukrainasit shesin votat e tyre në internet People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ukrainasit shesin votat e tyre në internet People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ukrainasit shesin votat e tyre në internet

2 posters

Shko poshtë

Ukrainasit shesin votat e tyre në internet Empty Ukrainasit shesin votat e tyre në internet

Mesazh nga Alberti Wed 20 Jan 2010 - 5:34

Ukrainasit shesin votat e tyre në internet F.0114215140646_m

Ukrainasit shesin votat e tyre në internet

Komisioni Qendror Zgjedhor i Ukrainës thotë se blerja e votave është jo legjitime, mirëpo shitja e votës në internet, duket se nuk sanksionohet me ligj.
“Shes votën time për zgjedhjet presidenciale të së dielës, por mund të aranzhojë shitjen edhe të votave të personave të tjerë - që duan ta shesin votën e tyre”, thuhet në njërën nga shumë shpallje që janë lansuar në internet, ndërsa vota sillet prej 37 deri në 63 dollarë.
Publikuesit e këtyre shpalljeve, si arsye për shitjen e votës së tyre, theksojnë mosbesimin e tyre në demokracinë e Ukrainës, si dhe mosinteresimin e tyre total për politikë. Krahas shpalljeve, aty jepen edhe e-mail adresat, ndërsa persona të caktuar kanë publikuar edhe numrat e tyre të telefonit.
Agjencia Reuters ka kontaktuar disa prej personave që janë të gatshëm të shesin votën e tyre – dhe ka kuptuar se disa nga ofertuesit tashmë janë kontaktuar, mirëpo nuk dihet nga kush, nga partitë politike apo nga individë të caktuar.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Ukrainasit shesin votat e tyre në internet Empty Re: Ukrainasit shesin votat e tyre në internet

Mesazh nga Anakonda Fri 20 Apr 2012 - 19:21

qenkan te poshter.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time