Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Zgjidhni problemet tuaja shoqërore në internet People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Zgjidhni problemet tuaja shoqërore në internet People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zgjidhni problemet tuaja shoqërore në internet

2 posters

Shko poshtë

Zgjidhni problemet tuaja shoqërore në internet Empty Zgjidhni problemet tuaja shoqërore në internet

Mesazh nga Alberti Wed 20 Jan 2010 - 5:37

Zgjidhni problemet tuaja shoqërore në internet F.0116094208946_m

Zgjidhni problemet tuaja shoqërore në internet

Nëse keni probleme me miqtë tuaj, familjarët, apo edhe partnerin – nuk është nevoja më të fjaloseni. Në vend të ngatërresave të panevojshme – ju mund t’i drejtoheni “juristëve” në InstantJury.com për të marrë vesh se kush ka të drejtë.
Kjo ueb-faqe funksionon në stilin e një gjykate shoqërore – ndërsa rastet janë të klasifikuara në 16 kategori, si konteste familjare, fjalosje mes miqsh, politikat administrative, kush është më i mirë etj.
Seancat mbahen falas, ndërsa për të hapur rastin tuaj fillimisht duhet të regjistroheni. Më pastaj, në pika të shkurtra duhet ta prezantoni rastin dhe ta propozoni dënimin për humbësin e kontestit të hapur.
Pas kësaj, i akuzuari do ta pranojë një e-mail, i cili i bën thirrje të paraqitet para gjyqit dhe ta prezantojë dëshminë e tij.
Po ashtu nëse dëshironi të jeni pjesë e porotës, ju keni mundësi të konkurroni me një konkurrim të thjeshtë në këtë ueb-faqe.
Deri më tash në InstantJury.com janë zgjidhur një mori rastesh – ndërsa nëse edhe ju keni telashe të tilla, lirisht mund t’i drejtoheni kësaj ueb-faqeje.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Zgjidhni problemet tuaja shoqërore në internet Empty Re: Zgjidhni problemet tuaja shoqërore në internet

Mesazh nga Anakonda Tue 17 Apr 2012 - 18:28

ou po ta klikoj njeher per fiksim.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time