Zvicerani mbajti frymën 19 minuta e 21 sekonda
2 posters
Faqja 1 e 1
Zvicerani Peter Colat theu rekordin botërorë në mbajtjen e frymës, duke qëndruar nën ujë 19 minuta e 21 sekonda. Ai e kreu këtë test në një pishinë në St. Gallen të Zvicrës dhe siç tha - 12 minutat e parë e pati shumë lehtë.
Sipas rregullores së Librit të Rekordeve Guinness, Colat është lejuar që para se të zhytej në ujë të thithë oksigjen të pastër për dhjetë minuta.
Duke qëndruar pa marrë frymë 19 minuta e 21 sekonda, Colat ka thyer rekordin botëror, të cilin deri më tash e mbante italiani Nicola Pugitano. Rekordi i Pugitanit ishte 16 minuta e dy sekonda. /
Zvicerani Peter Colat theu rekordin botërorë në mbajtjen e frymës, duke qëndruar nën ujë 19 minuta e 21 sekonda. Ai e kreu këtë test në një pishinë në St. Gallen të Zvicrës dhe siç tha - 12 minutat e parë e pati shumë lehtë.
Sipas rregullores së Librit të Rekordeve Guinness, Colat është lejuar që para se të zhytej në ujë të thithë oksigjen të pastër për dhjetë minuta.
Duke qëndruar pa marrë frymë 19 minuta e 21 sekonda, Colat ka thyer rekordin botëror, të cilin deri më tash e mbante italiani Nicola Pugitano. Rekordi i Pugitanit ishte 16 minuta e dy sekonda. /
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Re: Zvicerani mbajti frymën 19 minuta e 21 sekonda
un as per 3 min.se mbaj dot;nuk kam nerva me u marr me gjera te tilla
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Për 5 sekonda shembet ura gjigante
» Zvicerani Stohlker u kërkon falje kosovareve
» Mbani frymen, nje grua pret te linde nje alien
» Puthen nën ujë një minutë e 18 sekonda!
» Rritja e qenit për 40 sekonda
» Zvicerani Stohlker u kërkon falje kosovareve
» Mbani frymen, nje grua pret te linde nje alien
» Puthen nën ujë një minutë e 18 sekonda!
» Rritja e qenit për 40 sekonda
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi