Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pellegrini: Ky është Reali më i mirë në 15 vitet e fundit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pellegrini: Ky është Reali më i mirë në 15 vitet e fundit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pellegrini: Ky është Reali më i mirë në 15 vitet e fundit

Shko poshtë

Pellegrini: Ky është Reali më i mirë në 15 vitet e fundit Empty Pellegrini: Ky është Reali më i mirë në 15 vitet e fundit

Mesazh nga Alberti Sat 20 Feb 2010 - 5:03

Pellegrini: Ky është Reali më i mirë në 15 vitet e fundit

Manuel Pellegrini nuk është i shqetësuar shumë rreth spekulimeve për largimin e tij, pasi ndjen se ai do ta udhëheqë edhe më tej Realin më të mirë të 15 viteve të fundit.
Pas humbjes nga Lyoni në Ligën e Kampionëve, Pellegrini u gjend nën presion të madh nga mediat, të cilat vazhdojnë të spekulojnë se Reali është në kërkim të një pasuesi të tij. Por Pellegrini nuk shqetësohet për këtë.
“Akuzat ndaj ekipit nuk korrespondojnë me realitetin. Gjatë të gjitha ndeshjeve të cilat i kemi luajtur jashtë fushës, në La Liga dhe Ligën e Kampionëve, ne gjithmonë udhëhiqemi nga qëllimi për të fituar, dhe këtë e bëmë edhe në Lyon”.
“95% e njerëzve e pëlqejnë mënyrën se si luan Real Madridi, dhe ky është Reali më i mirë i 15 viteve të fundit në të gjitha aspektet. Ndoshta mund të kemi më shumë pikë, por edhe më pak shënime, por kjo nuk është ajo që e duam”, ka thënë Pellegrini.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: