Nimetz: Tani është koha për tejkalimin e problemit me emrin
Faqja 1 e 1
Nimetz: Tani është koha për tejkalimin e problemit me emrin
Besoj se tani është koha e mirë që të tentojmë ta tejkalojmë problemin me emrin. Këtë e deklaroi të mërkurën në Shkup ndërmjetësi Mattheë Nitmez pas takimit me kryeministrin Nikolla Gruevski.
Nimetzi vlerësoi se ka pasur bisedime konstruktive me autoritetet e Maqedonisë dhe se ekziston dëshirë e fortë për tejkalimin e problemit me emrin.
Sipas tij palët, Greqia dhe Maqedonia duhet të lëvizin përpara në drejtim të zgjidhjes së kontestit me emrin.
Nimetz paralajmëroi se pasi që të dëgjojë disponimin e autoriteteve greke me të cilët do të takohet më 26 shkurt, është e mundur të ketë edhe një takim.
Nimetzi vlerësoi se ka pasur bisedime konstruktive me autoritetet e Maqedonisë dhe se ekziston dëshirë e fortë për tejkalimin e problemit me emrin.
Sipas tij palët, Greqia dhe Maqedonia duhet të lëvizin përpara në drejtim të zgjidhjes së kontestit me emrin.
Nimetz paralajmëroi se pasi që të dëgjojë disponimin e autoriteteve greke me të cilët do të takohet më 26 shkurt, është e mundur të ketë edhe një takim.
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Koha eshte armiku yne ..
» Cfarë është koha, si e perceptojmë atë...?
» Është koha e bashkimit kombëtar
» Mëngjesi është koha më e mirë për seks
» Si eshte koha(moti)te ju ne keto momente?
» Cfarë është koha, si e perceptojmë atë...?
» Është koha e bashkimit kombëtar
» Mëngjesi është koha më e mirë për seks
» Si eshte koha(moti)te ju ne keto momente?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi