Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Makelele përfundon karrierën në fund të stinorit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Makelele përfundon karrierën në fund të stinorit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Makelele përfundon karrierën në fund të stinorit

Shko poshtë

Makelele përfundon karrierën në fund të stinorit Empty Makelele përfundon karrierën në fund të stinorit

Mesazh nga Li12i-GG ARMY Fri 26 Feb 2010 - 1:23

Makelele përfundon karrierën në fund të stinorit 2j2e23q

Mesfushori francez, Calaude Makelele, do ta përfundojë karrierën e futbollit në fund të stinorit kur edhe i skadon kontrata me Paris SG. "Ky është stinori im i fundit. Unë po përgatitem për të ardhmen pa futboll", ka thënë Makelele 37-vjeçar. Makelele i është bashkuar Paris SG në vitin 2008. Ai me Realin ka fituar Ligën e Kampionëve në vitin 2002, ndërsa me Chelsean Premier Leaguen në vitin 2005 dhe 2006. Me Francën ai ka zhvilluar 71 ndeshje
Li12i-GG ARMY
Li12i-GG ARMY
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : iTaLY
Postime Postime : 295
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 22/02/2010
Hobi Hobi : RRuGeN

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics