Do vdisnit për vendin tuaj?
+21
Neta E
Princ
Arabela
Aяtємιѕα
Next
Klio
Durrsaku
Maksi
Anakonda
WebMaster
Naki
xhoni_bravo
Amazone
Binni
Albert
Єямєℓiиdå
Ariel
LaDescarada
bobi 10
Poeti Dhimbjes
Shaban Cakolli
25 posters
Faqja 1 e 2
Faqja 1 e 2 • 1, 2
A do ishit ne gjendje te vdisni e te vrisni per vendin tuaj?
Do luftonit ne nje lufte te mundeshme per te mbrojtur Shqiperine, shqipetaret, interesat kombetare?
Do luftonit per pavaresine e Kosoves, nese dicka ne KS te OKB-se nuk shkon si duhet dhe fillon nje lufte e re?
Arsyetoni qendrimet tuaja PRO ose KUNDER!
Do luftonit ne nje lufte te mundeshme per te mbrojtur Shqiperine, shqipetaret, interesat kombetare?
Do luftonit per pavaresine e Kosoves, nese dicka ne KS te OKB-se nuk shkon si duhet dhe fillon nje lufte e re?
Arsyetoni qendrimet tuaja PRO ose KUNDER!
Vizitor- Vizitor
Re: Do vdisnit për vendin tuaj?
Eshte shume heroike ta mendosh,por shume e larget per tu bere vertete.Shkurt ne nuk kemi ndjenjen e vetesakrifikimit per atdheun.S'jam dakord ,sepse nuk mund te them qe jemi popull qe nuk ia vlejme etj,sepse historia tregon ndryshe .Qe nga koha e Skenderbeut,Ismail Qemalit etj.Kjo kohe tregon me se miri se populli yne,ose me mire te themi shqiptaret kane dashur gjithmone lirine e vendit dhe jane sakrifikuar me breza.Dhe mendoj se eshte shume per tu vleresuar.Me vjen keq qe shoh qe nuk vleresohet ajo qe eshte bere,sepse kur vete ne shqiptaret nuk vleresojme dhe njohim historine dhe te kaluaren e vendit qe e ka bere POPULLI,ath c'presim nga BOTA??!!
Prape historia tregon me luften e Kosoves qe populli eshte vetesakrifikuar per lirine e vendit.
Mbase ne brezi i sotem shprehemi ndryshe per 2 motive mendoj:
1-sepse fatmiresisht nuk ndodhemi ne nje situate te tille,dhe sigurisht as mendojme per te marr nje vendim te tille te rendesishem
2-sepse dhe nqs do te ndodheshim ne ate situate,shumica e shqipetareve jane neper bote...
Megjithate mendoj se vetesakrifikimi fillon nga gjerat e vogla,e kur nuk jemi ne gjendje te bejme as ato,sakrifikimi per shqiperine eshte shume i larget!flm per mirekuptimin.
Prape historia tregon me luften e Kosoves qe populli eshte vetesakrifikuar per lirine e vendit.
Mbase ne brezi i sotem shprehemi ndryshe per 2 motive mendoj:
1-sepse fatmiresisht nuk ndodhemi ne nje situate te tille,dhe sigurisht as mendojme per te marr nje vendim te tille te rendesishem
2-sepse dhe nqs do te ndodheshim ne ate situate,shumica e shqipetareve jane neper bote...
Megjithate mendoj se vetesakrifikimi fillon nga gjerat e vogla,e kur nuk jemi ne gjendje te bejme as ato,sakrifikimi per shqiperine eshte shume i larget!flm per mirekuptimin.
Vizitor- Vizitor
padyshim,vetem per vendin dhe dashurine,e vlen te vdiset
Shaban Cakolli- Legjendë
- Postime : 6690
Anëtarësuar : 04/02/2009
Po, per arsye se vendlindja e njeriut eshte nje ashtu sikurse nena e tij qe e lind.
Ndaj Vendlindja eshte dicka nder te parat qe njeriu duhet te vdese per te, kuptohet ne qofte se nevojitet...
Ndaj Vendlindja eshte dicka nder te parat qe njeriu duhet te vdese per te, kuptohet ne qofte se nevojitet...
Mund te quhet absurde ne syrin e dikujt,por me bindje them PO.
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
hmmm...jo
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
Ne lufte per ceshtjen e Partise - Jemi gati.... mireseerdheet
-Gjithmone gati mireseerdheet
-Gjithmone gati mireseerdheet
bobi 10 shkruajti:Mund te quhet absurde ne syrin e dikujt,por me bindje them PO.
Jam dakord me ate qe thua ti Bobi, por absurde per mendimin tim eshte te vdesesh, sikurse
po vdesin ushtaret Amerikane dhe te shteteve te tjera ne Afganistan dhe Irak, por te vdesesh
per mbrojtjen e Atdheut eshte nje nder i madh...
Keshtu mendoj une...
..Jam edhe per po..edhe per jo...se di.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Saimiri shkruajti:bobi 10 shkruajti:Mund te quhet absurde ne syrin e dikujt,por me bindje them PO.
Jam dakord me ate qe thua ti Bobi, por absurde per mendimin tim eshte te vdesesh, sikurse
po vdesin ushtaret Amerikane dhe te shteteve te tjera ne Afganistan dhe Irak, por te vdesesh
Keshtu mendoj une...
SAIMIR MIKU IM
S'jam per te ik e te shkoj te cliroj afganistanin nga talebanet,por jam me ate qe te vendit tim.
te tille diskutim e teme e kam komentuar edhe diku gjetke,qe disa e abuzojne me mendimet e tyre,duke dal te shfrenuar ne ato c'ka thojne.
jo ketu pikerisht.
tallen edhe komentojne duke shpreh ironine e tyre.
me ngjason sikur hedhin poshte gjakun e atyrte te reneve
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
meshkujt vdesin per atdhe jo femrat :lol!: :nuk e di,: mireseerdheet
Vizitor- Vizitor
nuk e kam vendosur akoma
Albert- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : selanik
Postime : 7055
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/07/2010
Mosha : 80
Hobi : sekret
bobi 10 shkruajti:Saimiri shkruajti:bobi 10 shkruajti:Mund te quhet absurde ne syrin e dikujt,por me bindje them PO.
Keshtu mendoj une...
SAIMIR MIKU IM
S'jam per te ik e te shkoj te cliroj afganistanin nga talebanet,por jam me ate qe te vendit tim.
te tille diskutim e teme e kam komentuar edhe diku gjetke,qe disa e abuzojne me mendimet e tyre,duke dal te shfrenuar ne ato c'ka thojne.
jo ketu pikerisht.
tallen edhe komentojne duke shpreh ironine e tyre.
me ngjason sikur hedhin poshte gjakun e atyrte te reneve
Pershendetje mik.
Ato qe abuzojn me mendimet dhe idete e te tjereve, kur behet fjale per diskutime te tilla,
nuk di se si ti quaj, por thjesht nje gje eshte e sigurt, qe nuk aspak dashamires te vendit
te tyre.
Fundja e fundit sejcili pasqyron veten e tij me fjalet qe shpreh, qofshin keto te mira apo
te keqija.
Gjaku i te reneve nuk mund te mohohet kurrsesi nga fjalet e ndyra dhe dashakeqe te
halabakeve, sepse eshte gjak i derdhur per vendlindjen dhe lirin e popullit.
Sinqerisht:
Saimiri...
do ishte mrekulli nga zoti (dhe pse sjam besimtare e cmenndur) te kisha kete mrekulli te vdisja tek vendi im .....dhe mundesisht ne shtepine qe kam buze detit duke degjuar dalllget e tij dhe duke degjuar hungerimin e kuajve si nje vajtim per ikjen time
Amazone- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Greece
Postime : 4385
Gjinia :
Anëtarësuar : 14/12/2010
Mosha : 114
Hobi : Hipizem /tenis
kam tentuar nja 4 her po sme ka gjetur gje Pershendetjeeee
xhoni_bravo- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : tiran albania
Postime : 4241
Gjinia :
Anëtarësuar : 14/07/2010
Mosha : 45
Hobi : sekret
Amazone shkruajti:do ishte mrekulli nga zoti (dhe pse sjam besimtare e cmenndur) te kisha kete mrekulli te vdisja tek vendi im .....dhe mundesisht ne shtepine qe kam buze detit duke degjuar dalllget e tij dhe duke degjuar hungerimin e kuajve si nje vajtim per ikjen time
c'moj mallin qe ka per vendlindjen e saj Amazone,por ka marre kah tjeter postimi i saj.
E kam thene me lart
pa dyshim PO
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
Edhe njeher perforcoj akoma me shume ate qe kam thene me lart, dhe mendoj
se eshte nje nder tejet i vecante te vdesesh per atdheun...
se eshte nje nder tejet i vecante te vdesesh per atdheun...
Po,per vendin tim.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
per familjen time jap jeten, por per vendin sic tha maksi NDOSHTA, pse te behem hipokrit te them PO E JAP kur ska armik te jashtem, te gjithe mund te thone me fjale PO E JAP po ku jane ato trima ne kete kohe qe vendin tone po e bejne kazan plehrash te europes? kur po ja falnin detin tone greqise? nuk jam hipokrit pra sic thashe NDOSHTA E JAP kemi nje tip ne shqipetaret e mbrojme nga te huajt dhe e shkatterrojme vete por nuk eshte ky thelbi por ta mbrosh si nga jashte dhe nga brenda
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Une kam frik te vras nje mize e jo me te luftoj
Klio- Princeshë
- Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime : 4283
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/09/2011
Mosha : 30
Hobi : NOTI&MUZIKA
Jo ne kete mo0sh qe kam .
Next- I/e Regjistruar
- Postime : 2536
Gjinia :
Anëtarësuar : 26/01/2009
Mosha : 36
Per mos then fjale te medha se jashte valles kur jemi te gjithe behemi patriot e atdhetare e kur na therrasin per atdheun marrim rrugen per Janine (tongueout) bejme sikur sdime gje,them jo sepse as vendi im ska bere dicka per te me mbajt mua biles dita dites po me zhgenjen e me shume,mbaj te njejtin mendim qe kam then dikur me siper si vizitore tashme por edhe sepse jam pro paqes e nuk do merrja pjese ne asnje lloj lufte e per asnje lloj arsye per interesat e te tjereve...
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Uaa anana une mendoja se ti do te ishe nje trimeresh si Lilo Labe
Next- I/e Regjistruar
- Postime : 2536
Gjinia :
Anëtarësuar : 26/01/2009
Mosha : 36
atdheun e te korruptuarve???jo flm,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Te kundershtuarit pjesemarrjen ne nje lufte nuk do te thote me patjeter "frikacake" por "paqesore"..deri me sot skemi pare ndonje te mire nga lufterat vetem vrasje,dhune,e gjakderdhje...Lufta sjell lufte e une kam qen e jam kunder kesaj gjithmone.,..jam pro paqes anembane botes jo vetem per Shqiperine..
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
flmMaksi shkruajti:tamamArabela shkruajti:atdheun e te korruptuarve???jo flm,,,
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Arabela shkruajti:atdheun e te korruptuarve???jo flm,,,
Klio- Princeshë
- Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime : 4283
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/09/2011
Hobi : NOTI&MUZIKA
shum te drejte ke e dashur...Arabela shkruajti:atdheun e te korruptuarve???jo flm,,,
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
flm e dashur,,,e sinqerta shkruajti:shum te drejte ke e dashur...Arabela shkruajti:atdheun e te korruptuarve???jo flm,,,
Arabela- Princeshë
Gjinia :
szeshte asgje me rendesi thjesht te mbeshteta mendimin pasi kishe te drejteArabela shkruajti:flm e dashur,,,e sinqerta shkruajti:shum te drejte ke e dashur...Arabela shkruajti:atdheun e te korruptuarve???jo flm,,,
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
menjeher do vdes nese eshte vendlindja ime ne pytje per vdekje
Princ- V.I.P Anëtarë
- Postime : 311
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/12/2012
Mosha : 33
Hobi : Besnik behem a bes nuk zo
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Similar topics
» Nese vdisnit tani, per cfare do tju dhimbte me shume shpirti qe e po e leni prapa?!
» Kosovarët do ta lëshonin vendin për 24 orë?!
» Në vendin e lavdisë së dikurshme
» Si te tregojme shoqes vendin qe meriton?
» Si ta shmangni gripin në vendin ku punoni?
» Kosovarët do ta lëshonin vendin për 24 orë?!
» Në vendin e lavdisë së dikurshme
» Si te tregojme shoqes vendin qe meriton?
» Si ta shmangni gripin në vendin ku punoni?
Faqja 1 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi