Përdorimi i celularit shfaq kancerin pas 10 vitesh?
2 posters
Faqja 1 e 1
Përdorimi i celularit shfaq kancerin pas 10 vitesh?
Përdorim i celularëve rrezikon kancerin cerebral dhe mund ta paraqesë atë pas dhjetë vitesh. Ky ka qenë rezultati pas një studimi nga disa shkencëtarë në qytetin e Brescias.
Kjo gjë ka ardhur dhe si pasojë e një shembulli konkret në lidhje me përdorimin e celularit. Bëhet fjalë për një person i cili ishte drejtues në një ndërmarrje dhe gjatë kohës së punës ai kishte një përdorim të gjerë të celularit të tij.
Konstatohet se mesatarisht ai e përdorte atë 5 deri në 6 orë në ditë dhe kjo gjë ka ndodhur për rreth 12 vjet, nga 1991 deri më 2003.
Ky përdorim i celularit prej më shumë se dhjetë vitesh tashmë i ka shfaqur atij një patologji të rëndë cerebrale dhe mendohet se arsyeja është pikërisht përdorimi i tepruar i celularit të tij.
Kjo gjë ka ardhur dhe si pasojë e një shembulli konkret në lidhje me përdorimin e celularit. Bëhet fjalë për një person i cili ishte drejtues në një ndërmarrje dhe gjatë kohës së punës ai kishte një përdorim të gjerë të celularit të tij.
Konstatohet se mesatarisht ai e përdorte atë 5 deri në 6 orë në ditë dhe kjo gjë ka ndodhur për rreth 12 vjet, nga 1991 deri më 2003.
Ky përdorim i celularit prej më shumë se dhjetë vitesh tashmë i ka shfaqur atij një patologji të rëndë cerebrale dhe mendohet se arsyeja është pikërisht përdorimi i tepruar i celularit të tij.
Vizitor- Vizitor
Re: Përdorimi i celularit shfaq kancerin pas 10 vitesh?
oooooooooooo sa keq un gjith diten me celularin merrem
Vizitor- Vizitor
e kam degjuar edhe un kete un kam 3 telefona gjith diten rri ne telefon haha
rrini me telefona ju rrini se do ta shihni...................
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Përdorimi i celularit shfaq kancerin pas 10 vitesh?
» Përdorimi i celularit mund të dëmtojë fetusin
» Ndalohet përdorimi i iPhone në Siri
» Lajçak: Të ndalet përdorimi i dhunës
» Perdorimi i kompiuterit i ben mire te moshuarve
» Përdorimi i celularit mund të dëmtojë fetusin
» Ndalohet përdorimi i iPhone në Siri
» Lajçak: Të ndalet përdorimi i dhunës
» Perdorimi i kompiuterit i ben mire te moshuarve
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi