Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ish presidenti boshnjak Ganic ndalohet në Londër People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ish presidenti boshnjak Ganic ndalohet në Londër People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ish presidenti boshnjak Ganic ndalohet në Londër

Shko poshtë

Ish presidenti boshnjak Ganic ndalohet në Londër Empty Ish presidenti boshnjak Ganic ndalohet në Londër

Mesazh nga Vizitor Tue 2 Mar 2010 - 2:36

Një ish president i Bosnjës është arrestuar në Londër në bazë të një urdhër-arresti për ekstradim nga qeveria serbe. Ejup Ganic ka që anëtar i presidencës së Bosnjës në kohën e luftës dhe shpërbërjes së Jugosllavisë dhe më vonë shërbeu si president i Bosnjës.
Ai u arrestua në aeroportin e Londrës, Heathrow dhe pas komunikimit të padisë tani po mbahet nga policia britanike.
Qeveria serbe ka gati 45 ditë për të paraqitur dokumentacionin e plotë gjykatësit britanik, i cili do të vendosë për ekstradimin e Ganicit.
Duket se Serbia dëshiron ta gjykojë atë dhe ish zyrtarë të tjerë boshnjakë për krime të pretenduara lufte të kryera në vitin 1992, në fillim të luftës së Bosnjës dhe që shoqëruan ndarjen e Jugosllavisë.
Ganic akuzohet se ka qenë i përfshirë në një sulm mbi një autokolonë jugosllave të ushtrisë në qytetin e Sarajevës. Urdhri për ekstradim pretendon vrasjen e ushtarëve të plagosur.
Asokohe Ejup Ganic ka qenë anëtar i një qeverie të fortë boshnjake në Sarajevë dhe më pas ai shërbeu si president i Bosnjës. Ai tani është jashtë politikës dhe punon si profesor.
Kur fletë-arresti serb u bë publik në muajin nëntor, Ganic e cilësoi atë si "qesharak', por tani duket se do të mbahet për disa javë nga autoritetet britanike
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi