Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Stubb pret Metën : Mbështetje për liberalizimin e vizave People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Stubb pret Metën : Mbështetje për liberalizimin e vizave People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Stubb pret Metën : Mbështetje për liberalizimin e vizave

Shko poshtë

Stubb pret Metën : Mbështetje për liberalizimin e vizave Empty Stubb pret Metën : Mbështetje për liberalizimin e vizave

Mesazh nga Vizitor Wed 3 Mar 2010 - 11:16

Ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Ilir Meta, qëndroi për një vizitë zyrtare në Finlandë, me ftesë të homologut të tij finlandez, Alexander Stubb, ku ky i fundit ka vlerësuar përparimin e Shqipërisë dhe progresin e arritur prej saj, duke siguruar mbështetjen e plotë të Finlandës për integrimin evropian të Shqipërisë si dhe për procesin e liberalizimit të vizave.
“Ne e mbështesim fuqimisht zgjerimin e BE dhe ndaj është e rëndësishme që të ecim përpara me procesin e anëtarësimit të Shqipërisë, që patjetër kërkon vazhdimësinë e reformave. Ky proces po ecën në drejtimin e duhur”, u shpreh Stubb.
Duke nënvizuar domosdoshmërinë e thellimit të bashkëpunimit mes Shqipërisë dhe Finlandës, z. Meta u shpreh se “kjo vizitë përkon me hyrjen në një fazë të re të marrëdhënieve dypalëshe, veçanërisht në fushat e shkëmbimeve ekonomike e tregtare, energjisë, bujqësisë, mjedisit dhe turizmit”.
Gjithashtu dy homologët biseduan edhe mbi situatën në rajonin e Ballkanit Perëndimor, mbi të ardhmen e tij evropiane si dhe mbi çështje të tjera të zhvillimeve globale. Në këtë kuadër, Stubb shprehu vlerësimin e Finlandës për rolin tepër konstruktiv të Shqipërisë ne rajon.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi