Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Wolfsburg dëshiron shkëmbimin Dzeko-Diego People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Wolfsburg dëshiron shkëmbimin Dzeko-Diego People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Wolfsburg dëshiron shkëmbimin Dzeko-Diego

Shko poshtë

Wolfsburg dëshiron shkëmbimin Dzeko-Diego Empty Wolfsburg dëshiron shkëmbimin Dzeko-Diego

Mesazh nga Alberti Wed 10 Mar 2010 - 2:38

Kampioni i Gjermanisë në fuqi, Wolfsburgu, i cili sipas të gjitha gjasave do ta humbë sulmuesin Edin Dzeko gjatë afatit kalimtar veror, shpreson që ta shfrytëzojë boshnjakun në një shkëmbim me mesfushorin Juventusit, Diego.
Diego ka përjetuar momentet më të mira të karrierës në Bundesliga me Werder Bremenin, ndërsa nuk ka mundur ta përsërisë formën e tij gjatë këtij sezoni me fanellën bardhezi.
Ndërkohë, Dzeko është njëri nga sulmuesit më të kërkuar për momentin, derisa tuttomercatoweb spekulon se skuadra gjermane është e interesuar për një shkëmbim me Diegon.
Sido që të jetë, mbetet të shihet veprimi i të dyja skuadrave, duke qenë se Juventusi nuk do të lejojë lehtë largimin e lojtarit për të cilin pagoi 24.5 milionë euro.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: