Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Një vështrim ‘smokey’ People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Një vështrim ‘smokey’ People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Një vështrim ‘smokey’

2 posters

Shko poshtë

Një vështrim ‘smokey’ Empty Një vështrim ‘smokey’

Mesazh nga Vizitor Wed 10 Mar 2010 - 4:23

Ke disa kohë që po kërkon një teknikë për të trukuar sytë, një teknikë që fsheh defektet e vogla dhe që të jep një pamje sensuale dhe të thellë njëkohësisht? Ja ku po jua tregojmë ne, dhe më e bukura është që ky trukim realizohet shumë shpejt.
Përgatiti: Laura Dreshaj
Bëhet fjalë për Smokey Eyes, domethënë sy të hijëzuar, një teknikë shumë në modë dhe që nga pasarelat ka kaluar tek ne.
Çfarë ju nevojitet për realizuar makijazhin?
Një laps i zi, një kajal (kozmetikë në formë brumi që aplikohet mbi qepallat e lëvizshme), dy hijezues për bazën, një ngjyrë kafe dhe një ngjyrë gri, më pas një hijezues sysh ngjyrë floriri ose argjendi për prekjen finale. Mos harroni rimelin e zi.
Hap pas hapi si të veproni
• Vijëzo sytë duke kaluar nga baza e qerpikëve të sipërm dhe të poshtëm me një laps të zi, dhe më pas grimo me ndihmën e një peneli ose me ndihmën e gishtit.
• Fikso vijën e bërë me laps me ndihmën e hijezuesit kafe. Më pas grimo drejt qerpikëve duke e përzierë me hijezuesin gri.
• Grimoje edhe pjesën e qerpikëve të poshtëm me hijezuesit kafe dhe gri të përzierë bashkë.
• Për një efekt magjepsës, me më shumë ndriçim dhe shkëlqim mund të përdorësh dy hijezues me ngjyrë kumbulle dhe/ ose një blu të errët.
• Shumë i rëndësishëm është rimeli. Kaloje me një lëvizje zig-zag (që të kapni dhe qerpikët më të shkurtër) vetëm tek baza e qerpikëve. Bëj edhe syrin tjetër dhe pastaj rikthehu tek i pari: filloni nga baza duke u drejtuar për lart nga maja e qerpikëve.
• Në fund kaloni kajal-in dhe për të krijuar një pikë drite poshtë qerpikëve apliko një hijezues ngjyrë floriri ose argjendi, një ngjyrë shumë në modë këtë vit.
‘Top 10’ vështrimet ‘smokey’
Një vështrim ‘smokey’ 1-Katherine-Heigl
Katherine Heigl
Një vështrim ‘smokey’ 2-Eva-Longoria
Eva Longoria
Një vështrim ‘smokey’ 3-Fergie
Fergie
Një vështrim ‘smokey’ 4-Keira-Knightley
Keira Knightley
Një vështrim ‘smokey’ 5-Scarlett-Johansson
Scarlett Johansson
Një vështrim ‘smokey’ 6-Jessica-Alba
Jessica Alba
Një vështrim ‘smokey’ 7-Natalie-portman
Natalie Portman
Një vështrim ‘smokey’ 8-Alicia-Keys
Alicia Keys
Një vështrim ‘smokey’ 9-Beyonce
Beyonce
Një vështrim ‘smokey’ Avril-Lavigne10
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Një vështrim ‘smokey’ Empty Re: Një vështrim ‘smokey’

Mesazh nga Anakonda Tue 10 Apr 2012 - 17:44

sa e bukur qe eshte kjo Fergie ta heq trurin me then te drejten.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Arabela Wed 11 Apr 2012 - 1:24

me pelqen shume ne fakt ky efekti ,,, Një vështrim ‘smokey’ 3189159776 do me pelqente shume ta beja nje here por jo vete se nuk di dhe aq mire,,, Një vështrim ‘smokey’ 2146717030
Arabela
Arabela
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 26332
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha Mosha : 30

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content