Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ancelotti: Na mungoi besimi ndaj Blackburnit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ancelotti: Na mungoi besimi ndaj Blackburnit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ancelotti: Na mungoi besimi ndaj Blackburnit

Shko poshtë

Ancelotti: Na mungoi besimi ndaj Blackburnit Empty Ancelotti: Na mungoi besimi ndaj Blackburnit

Mesazh nga Binni Sun 21 Mar 2010 - 12:53

Ancelotti: Na mungoi besimi ndaj Blackburnit F.0322000944893_m

Menaxheri i Chelseat, Carlo Ancelotti, e ka lëshuar stadiumin Ewood Park i hidhëruar në skuadrën e tij, për shkak se tani është humbur edhe kreu i Ligës Premier.

“Ishte ndeshje e vështirë për shkak se ekzistoi luftë e vërtetë në fushë, dhe ne luajtëm mirë në pjesën e parë, në të cilën ne e merituam kreun. Në pjesën e dytë, ishte më e vështirë të luanim futboll, tentuam të luanim futboll”.

“Ne humbëm besimin në pjesën e dytë. Ata luajtën me topa të gjatë dhe fituan më shumë duele në ajër, kështu që ishte më vështirë për ne. Ne tentuam, ne patëm raste të mira por ishim të pafat”.

“Na duhej fitorja sot, tani duhet të shikojmë se si të marrim pikë të mërkurën. Mendoj se është më vështirë tani, por mendoj se mund ta bëjmë atë…”, është shprehur Ancelotti.
Binni
Binni
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Mendjen Tuaj!!
Postime Postime : 7205
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 03/01/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Sporti,

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi