Kam dëgjuar se... ma vërtetoni dot?!
2 posters
Faqja 1 e 1
Kam dëgjuar se... ma vërtetoni dot?!
Pershendetje te dashur miq!
Ne kete Forum kemi diskutuar qindra e mijera tema te ndryshme. Kemi ndihmuar njeri tjetrin me te dhena te ndryshme, informacione te llojllojshme, kemi bere pyetje idiote me pergjigje te mencura, e cfare s'kemi bere.
Tani, tek kjo tema ketu mendoj qe te flasim per gjerat qe ne kemi degjuar diku por nuk e dime ne jane te verteta ose jo.
Kush ka ndonje informacion qe do ta vertetoje, mund ta sjellni ketu, dhe nese dikush ka me teper te dhena ose mund ta vertetoje informacionin eshte i mireseardhur te pergjigjet.
atehere,
Une kam degjuar qe nese gjate shtatzanise grate degjojne muzike klasike, femijet lindin me intelegjente!
Di njeri te me thote gje per kete?
Ju falenderoj qe tani!
Ne kete Forum kemi diskutuar qindra e mijera tema te ndryshme. Kemi ndihmuar njeri tjetrin me te dhena te ndryshme, informacione te llojllojshme, kemi bere pyetje idiote me pergjigje te mencura, e cfare s'kemi bere.
Tani, tek kjo tema ketu mendoj qe te flasim per gjerat qe ne kemi degjuar diku por nuk e dime ne jane te verteta ose jo.
Kush ka ndonje informacion qe do ta vertetoje, mund ta sjellni ketu, dhe nese dikush ka me teper te dhena ose mund ta vertetoje informacionin eshte i mireseardhur te pergjigjet.
atehere,
Une kam degjuar qe nese gjate shtatzanise grate degjojne muzike klasike, femijet lindin me intelegjente!
Di njeri te me thote gje per kete?
Ju falenderoj qe tani!
Vizitor- Vizitor
Re: Kam dëgjuar se... ma vërtetoni dot?!
sa kam qesh me ket qe flitet per shtatzanin nuk e kisha degju maheret por por dote deshiroja nese edin dikush te thot a esht e vertet a jo
une kam degjuar qe këngetari i njohur ARDIT XHEBREJA esht kthyer ne grek a esht kjo e vertet a din kikush mashum per ket
une kam degjuar qe këngetari i njohur ARDIT XHEBREJA esht kthyer ne grek a esht kjo e vertet a din kikush mashum per ket
Prada- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Ne Hapesire
Postime : 7718
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/04/2010
Mosha : 112
Hobi : Ndihmes Bageri
Re: Kam dëgjuar se... ma vërtetoni dot?!
Se di ndoshta eshte edhe vertete ajo qe thua ti,i dashur vizitor.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Kam Degjuar Se.....
» Kënga më e dëgjuar në botë
» Ai nuk ju kupton? Ja kater menyrat per t’ju degjuar
» 15 kuriozitete të përditshme, që me siguri s’i keni dëgjuar