Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Vrasja në Tiranë, 20 të shoqëruar People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Vrasja në Tiranë, 20 të shoqëruar People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vrasja në Tiranë, 20 të shoqëruar

Shko poshtë

Vrasja në Tiranë, 20 të shoqëruar Empty Vrasja në Tiranë, 20 të shoqëruar

Mesazh nga Vizitor Wed 31 Mar 2010 - 6:56

Vrasja në Tiranë, 20 të shoqëruar VrasjatrShkon në 20 numri i personave të shoqëruar për vrasjen e 35- vjecarit Spartak Canaj, i ekzekutuar mbrëmjen e kaluar në afërsi të shkollës “Vasil Shanto”.

Burime jozyrtare pohuan se jane marre deshmite e te gjithe personave qe mendohet te kene dijeni mbi konfliktet e viktimes si dhe te deshmitareve. Paraprakisht dy jane pistat kryesore mbi te cilat po punon grupi hetimor. Njera prej tyre dhe me kryesorja ka lidhje me zbardhjen e te kaluares se viktimes qe mendohet te kete qene e implikuar ne afera kriminale dhe qe sipas prokurorise ka dyshime se i ekzekutuari ka patur lidhje me te ashtuquajturin ‘grupi i Yzberishtit’, i njohur per nje seri grabitjesh dhe ngjarjesh te tjera kriminale ne Tirane.

Pista e dyte ka lidhje me blerjen e nje siperfaqjeje toke nga viktima ne Yzberisht dhe perpjekjet e tij per te ndertuar aty nje pallat. Sidoqofte keto pista jane paraprake, nderkohe qe policia thote jo zyrtarisht se viktima ne 2005 eshte arrestuar si i akuzuar per perdhunimin e nje vajze dhe madje per kete ngjarje ai ka vuajtur edhe denimit edhe pse me vone gjykata ka vendosur demshperblim apo kompensim per burgim te padrejte sepse Canaj ka dale i pafajshem me vone. 35-vjecari eshte qelluar nga nje distance e afert nga nje person ende i paidentifikuar.

Ai ka qene duke hipur ne makinene tij “Fiat Punto”, ne castin ku personi ka zbrazur nga arma tip pistolete pese plumba. Viktima ishte vetem dhe policia dyshon qe edhe vrasesi ka qene i pashoqeruar nga persona te tjere. Ekspertet e kriminalistikes pohojne jozyrtarisht se autori e ka qelluar per ta vrare dhe eshte larguar nga andej i bindur per krimin, nderkohe qe 35-vjecari ka humbur jeten ne duart e mjekeve te Spitalit Ushtarak.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi