Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Martesa, pozitive për shëndetin e meshkujve People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Martesa, pozitive për shëndetin e meshkujve People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Martesa, pozitive për shëndetin e meshkujve

Shko poshtë

Martesa, pozitive për shëndetin e meshkujve Empty Martesa, pozitive për shëndetin e meshkujve

Mesazh nga Vizitor Wed 31 Mar 2010 - 11:28

Martesa bën mirë për shëndetin, por nga ky avantazh përfitojnë më shumë meshkujt.

Sipas një studimi, pasi vendosin jetën e tyre në binarë, meshkujt kryejnë më shumë kontrolle mjekësore dhe ushtrime fizike. Studimi është publikuar në “Daily Mail” ku theksohet se meshkujt e martuar kryejne kontrolle mjekesore 6 % me shumë se ata që janë single.

Kjo ndodh për faktin e thjeshtë se ata që janë vetëm, nuk nxiten nga bashkeshortet për t’u kujtuar vazhdimisht se duhet të kontrollojnë veten. Studimi ka dalë edhe në një tjetër përfundim interesant, pasi është zbuluar se femrat e martuara janë 34 % më aktive se shoqet e tyre single.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Martesa, pozitive për shëndetin e meshkujve Empty Re: Martesa, pozitive për shëndetin e meshkujve

Mesazh nga Anakonda Sat 7 Apr 2012 - 17:49

po se atehere mblidhen nga trute e kokes
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time