Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Licensat për energjetikën, aplikimet te QKR-ja People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Licensat për energjetikën, aplikimet te QKR-ja People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Licensat për energjetikën, aplikimet te QKR-ja

Shko poshtë

Licensat për energjetikën, aplikimet te QKR-ja Empty Licensat për energjetikën, aplikimet te QKR-ja

Mesazh nga Vizitor Thu 1 Apr 2010 - 4:24

Licensat për energjetikën, aplikimet te QKR-ja Berisha-vizatQendra Kombëtare e Aplikimit të Energjisë do të funksionojë si një sportel i vetëm pranë Qendrës Kombëtare të Lejeve dhe Licensave.

Kryeministri Sali Berisha mblodhi për të vendosur mbi këtë cështje Grupin e Reformës Rregullatore, duke kërkuar angazhimin e ekspertëve më të kualifikuar. Kryeministri theksoi se ngritja e kësaj Qendre erdhi si domosdoshmëri pas interesit të biznesit vendas dhe të huaj për energjetikën në Shqipëri.

Kryeministri Berisha tha se për shkak të pozicionit të favorshëm gjeografik vendi mund te shndërrohet në një superfuqi rajonale energjitike.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi