Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kelmendi nuk pranon asnjë ofertë nga Sejdiu People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kelmendi nuk pranon asnjë ofertë nga Sejdiu People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kelmendi nuk pranon asnjë ofertë nga Sejdiu

Shko poshtë

Kelmendi nuk pranon asnjë ofertë nga Sejdiu Empty Kelmendi nuk pranon asnjë ofertë nga Sejdiu

Mesazh nga Alberti Mon 5 Apr 2010 - 21:25

Kelmendi nuk pranon asnjë ofertë nga Sejdiu

Ish-ministrja e Drejtësisë, Nekibe Kelmendi, ka thënë të hënën se nuk do të pranojë asnjë ofertë që mund t’i vije nga lideri i LDK-së, Fatmir Sejdiu. Një burim brenda Presidencës ka thënë për të përditshmen “Epoka e re” se presidenti Sejdiu është duke e shikuar mundësinë që ish-ministren Kelmendi ta afrojë afër vetes në kabinetin e Presidencës në postin e këshilltares.
“Nekibe Kelmendi dhe Alush Gashi kanë qenë të afërt me presidentin e ndjerë Ibrahim Rugova. Qëllimi i presidentit Sejdiu është që njërën nga themeluesit e LDK-së, në këtë rast Nekibe Kelmendin, ta angazhojë në Presidencë si këshilltare”, ka thënë ky burim.
Megjithatë, ish-ministrja Kelmendi e ka hedhur poshtë këtë mundësi. “Jo, kjo ofertë është konflikt interesi. Unë kam thënë shprehimisht se asnjë ofertë nuk do të pranoj, as të shefes së Grupit Parlamentar të LDK-së në Kuvendin e Kosovës, as anëtare e komisioneve parlamentare. Do të jem deputete e thjeshtë, pasi të tillë më ka votuar populli i Kosovës”, ka thënë Kelmendi në një prononcim për këtë të përditshme.
Kelmendi ka thënë se, edhe pse është shkarkuar nga posti i ministres, nuk ndjehet e zhgënjyer pasi që – siç u shpreh ajo – “ndihem mirë që jam deputete e Kuvendit të Kosovës me votat e qytetarëve”. Ajo ka thënë se afër vetes ka zërin e popullit. “40.000 vota m’i kanë dhënë qytetarët Kosovës. Jam shumë e kënaqur që me votat e popullit sot jam deputete në Kuvendin e Kosovës”, ka thënë Kelmendi. /

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: