Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Shërbimi në cerdhe e kopshte People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Shërbimi në cerdhe e kopshte People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shërbimi në cerdhe e kopshte

Shko poshtë

Shërbimi në cerdhe e kopshte Empty Shërbimi në cerdhe e kopshte

Mesazh nga Vizitor Sun 11 Apr 2010 - 0:33

Shërbimi në cerdhe e kopshte Rama-kopshtiKryetari i Bashkisë së Tiranës, Edi Rama ka zgjedhur cerdhen nr. 8 në Tiranë për të bashkëbiseduar me prindërit dhe edukatoret që i kushtojnë cdo ditë një pjese të madhe të kohës edukimit dhe zhvillimit të fëmijëve që i përkasin moshes 0-3 vjec.

“Me transformimin e infrastrukturës, me rindërtimin e shumë çerdheve e kopshteve, doli si domosdoshmëri përmirësimi i cilësisë së shërbimit, duke filluar që nga cilësia e ushqimit, trajtimi i fëmijëve, qoftë nga ekipi edukator, qoftë edhe nëpërmjet futjes së mjekut psikolog, si një element i ri dhe i domosdoshëm, ashtu siç ndodh në të gjithë botën e qytetëruar. Është kënaqësi që ne sot të kemi përpara një anketë e cila tregon se 96% prindërve që sjellin fëmijët në çerdhe janë të kënaqur me ushqimin e tyre”, tha Rama.

Kopshtet dhe cerdhet në Tiranë frekuentohen nga 6800 femijë, të cilët kanë një trajtim cilësor përsa i përket edukimit por edhe ushqimit. Rama ka treguar se gjatë këtij viti do të përfundojë ndërtimi i 14 çerdheve dhe kopshteve dhe do të ndërtohen 4 ndërtesa të reja.Gjate 2011 është parashikuar ndërtimi i 23 objekteve të reja.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi