UDHËTIMI PËR NË XHENET
Faqja 1 e 1
UDHËTIMI PËR NË XHENET
| |||||||||||||||
UDHËTIMI PËR NË XHENET | |||||||||||||||
1. Dokumenti i udhëtimit: | |||||||||||||||
PASAPORTË NATYRALE ME KËTO TË DHËNA | |||||||||||||||
FILOZOFIA PA NDIHMEN E FESE ESHTE SHTERPE | |||||||||||||||
b. Lloji i vizës që duhet t'a siguroni:
2. Sqarime rreth udhëtimit:
3. Gjërat e domosdoshme për udhëtim: Shqiptimi i shehadetit, punët e mira si: si namazi, agjërimi, respektimi i prindërve, përkrhaja e të vobektëve, vizita ndaj të sëmurit, buzëqeshja vëllaut tuaj, lutjet e fëmiut të edukuar, dituria e dobishme, sadakaja e rrjedhshme. 4. Rregullat e udhëtimit: Udhëtarët e nderuar obligohen t'i përcjellin udhëzimet e theksuara në Kur'an, dhe udhëzimet e Muhammedit s.a.v.s. 5. Për udhëzime më të hollësishme: Përmbajuni udhëzimeve të atyre që janë të udhëzuar më herët sipas Kur'anit dhe Hadithit të Pejgamberit s.a.v.s. 6. Mbushja e formularëve: Pas arritjes atje, autoritetet e AHIRETIT na jepin formularë ku do të figurojnë disa pyetje në të cilat duhet përgjigjur: Pyetje: Cili është Zoti yt ? Përgjigje: All'llahu, është Zoti im. Pyetje: Cila është feja yte ? Përgjigje: Islami, është feja ime. Pyetje: Cili është Pejgamberi yt ? Përgjigje: Muhammedi s.a.v.s., është pejgamberi im. Pyetje: Cili ësht libri yt ? Përgjigje: Kur'ani, është libri im. Pyetje : Cila është kibla yte ? Përgjigje: Qabja, është kibla ime. Pyetje : Kush janë vëllezërit e tu ? Përgjigje: Besimtarët musliman, janë vëllezërit e mi. 7. Informatë e rëndësishme: Lejohet peshë më e madhe se sa është paraparë në valixhe vetëm nëse e keni të mbushur (stërmbushur) me punë të mira. Kontaktimi falas, kurse pyetjet mund t'i parashtroni drejtëpërdrejtë. Nuk keni nevojë për t'a vërtetuar rezervimin, ai është i sigurtë për mbarë njerëzimin ndër gjitha gjeneratat. Me shpresa se ky organizim do t'ju kënaqë kurse pushimin e keni të përhershëm! Ju urojmë këtë fat të mirë, Zoti na mundësoftë! |
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
Similar topics
» Udhetimi i kalendarit te sotshem ne shekuj
» Udhetimi ne kohe,eshte i mundur?
» Udhetimi me kohen Vitet 1979 e 2013
» Çekët hapën agjenci udhëtimi për lodrat
» Udhëtimi që ndau tragjikisht Armand Halilagën dhe Besjana Xhenetin
» Udhetimi ne kohe,eshte i mundur?
» Udhetimi me kohen Vitet 1979 e 2013