Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Tadic: Zgjidhje përfundimtare për Kosovën People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Tadic: Zgjidhje përfundimtare për Kosovën People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tadic: Zgjidhje përfundimtare për Kosovën

Shko poshtë

Tadic: Zgjidhje përfundimtare për Kosovën Empty Tadic: Zgjidhje përfundimtare për Kosovën

Mesazh nga Vizitor Sat 24 Apr 2010 - 1:47

Tadic: Zgjidhje përfundimtare për Kosovën TadicPresidenti serb Boris Tadic ka deklaruar se Serbia dëshiron një zgjidhje përfundimtare për cështjen e Kosovës dhe jo krijimin e një situate të ngrirë, sic është sipas tij ajo aktuale.

Tadic ka nënvizuar se Beogradi është i gatshëm të ulet në bisedime të reja për të arritur një zgjidhje të negociuar, nga e cila sipas tij Serbia nuk do të dilte e humbur dhe Kosova do të dilte e fituar.

“Shembulli i Qipros është arsyeja përse Serbia kërkon një zgjidhje përfundimtare për Kosovën dhe jo një situatë të ngrirë, pasi Kosova nuk do të bëhet kurrë anëtare e OKB-së”, ka pohuar Tadic, duke shtuar se Serbia nuk do ta lejonte kurrë një gjë të tillë.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi