Berisha: Kriza ekonomike, në mendjen e opozitës
Faqja 1 e 1
Berisha: Kriza ekonomike, në mendjen e opozitës
Në një kohë kur opozita akuzon qeverinë se ka futur vendin në krizë ekonomike, kryeministri Sali Berisha në mbledhjen e sotme të grupit kuvendor demokrat shfrytëzoi një pjesë të mirë të fjalës së tij, në prani të mediave, për të theksuar se në kontrast me krizën globale ekonomike, Shqipëria ka arritur të rezistojë dhe të shënojë rritjen më të madhe në Evropë.
Berisha duke folur në gjuhën e shifrave për eksportet dhe të ardhurat e katërmujorit të parë të 2010, krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë, theksoi se kriza ekonomike është vetëm në mendjen e opozitës, pasi statistikat e dala nga institucionet përgjegjëse tregojnë një situatë krejt të ndryshme.
"Nëse ata janë me moton: 'Rroftë kriza, poshtë qeveria', atëherë kjo është një sjellje totalisht e gabuar. Të kesh rritje eksporti 60-70 përqind, krahasuar me një vit më parë tregon një dinamizëm, entuziazëm, besim më i plotë dhe cilësi", u shpreh Berisha.
Berisha duke folur në gjuhën e shifrave për eksportet dhe të ardhurat e katërmujorit të parë të 2010, krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë, theksoi se kriza ekonomike është vetëm në mendjen e opozitës, pasi statistikat e dala nga institucionet përgjegjëse tregojnë një situatë krejt të ndryshme.
"Nëse ata janë me moton: 'Rroftë kriza, poshtë qeveria', atëherë kjo është një sjellje totalisht e gabuar. Të kesh rritje eksporti 60-70 përqind, krahasuar me një vit më parë tregon një dinamizëm, entuziazëm, besim më i plotë dhe cilësi", u shpreh Berisha.
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Kriza ekonomike kap këngëtaret
» Prostitutat, letër kryeministrit: Mblidh taksat tona, të shpëtoni nga kriza ekonomike
» Berisha: Jemi mes katër vendeve me rritje ekonomike
» Greqi, kriza ekonomike, shtohen vetëvrasjet
» Kriza ekonomike, protestat godasin edhe Kinën
» Prostitutat, letër kryeministrit: Mblidh taksat tona, të shpëtoni nga kriza ekonomike
» Berisha: Jemi mes katër vendeve me rritje ekonomike
» Greqi, kriza ekonomike, shtohen vetëvrasjet
» Kriza ekonomike, protestat godasin edhe Kinën
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi