Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Moda dhe Estetika People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Moda dhe Estetika People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Moda dhe Estetika

4 posters

Shko poshtë

Moda dhe Estetika Empty Moda dhe Estetika

Mesazh nga Bukurosh-Djal Sat 8 May 2010 - 14:29

Që të dukeni e bukur duhet patjetër të ushqeheni mirë. Të hash mirë ju mban ju dhe lëkurën e freskët. Më poshtë janë një numër ushqimesh që ju mbajnë në formë dhe që quhen ushqimet e bukurisë

Arrat
Janë ushqim i mirë kundër plakjes. Kanë përqindje të lartë të vitaminës E dhe ndihmojnë që lëkura të jetë e butë. Por mbani parasysh se duhet të hani pak pasi kanë kalori.

Proteinat
Për të pasur thonj të fortë dhe kockën e fortë duhen proteinat. Proteinat i gjeni tek mishi i pulës, te fasulet, te peshku tuna.
Vitamina B
Ushqimet e pasura me vitaminë B i bëjnë flokët tuaj të ndritshëm. Të pasura me këto vitamina janë vezët, qumështi, perimet jeshile, qepa dhe kastraveci.
Peshku
Të hash peshk si salmoni do të thotë që ju keni marrë Omega 3, që ndihmon në hidratimin dhe ushqimin e lëkurës.

Zinku dhe kalciumi
Zinku gjendet te mishi i pulës, veza, ushqimet e detit. Edhe kalciumi ndihmon në pastrimin e lëkurës. Ai ndodhet te kosi, djathi me pak kalori dhe te qumështi. Këto ushqime jo vetëm që zbardhin fytyrën, por reduktojnë edhe rrudhat.
Vitamina C
Kjo vitaminë ndihmon në reduktimin e rrudhave. Kivi si frutë është më i miri për vitaminën C. Të tjerat janë portokalli, mangot, limoni, etj.
Vitamina E
Është e njohur si një nga vitaminat që shmang djegien e lëkurës nga dielli. Nëse hani shumë pjeshka do të keni vitaminën E në trupin tuaj.

Vitamina C dhe hekuri
Këto dy vitamina së bashku ndihmojnë që të largohet rrethi i zi te sytë.
Uji
Pini sa të mundni ujë. Uji ndihmon në largimin e toksinave nga trupi dhe ndihmon në freskinë e lëkurës.
Domatja
Domatet përmbajnë antioksidantë, beta-karotin dhe vitaminë C. Hajeni domaten sa më shumë dhe ju do t’i merrni këta antioksidantë. E mira është që domatja të shoqërohet me pak vaj ulliri.
Molla
Për të pasur dhëmbë të mirë, hani mollë.
Moda dhe Estetika Smiley65 Moda dhe Estetika Beee

----------------------------------------
Moda per pranveren dhe per veren 2010 sjell nje rryme me ide dhe pamje te fresketa.Funde te gjera dhe te gjata dhe bizhuteri te medha per nje stil seksi dhe bohemian,pervec ngjyrave te tjera metalike,per nje luk klasik por mbi te gjitha shume luksoz.

Bohemian

Mjaft me kostum e me kemisha e bardha te nje pamje tejet formale.Moda behet me e “lirshme“ dhe pak e eger.Funde behen me te gjera dhe tunden ne cdo hap.Kemishat e bardha behen me femerore me trasparenca dhe me shume detaje jane argetuese.Fantazite jane me argetuese dhe me hokatare se kurre.Aksesoret shndrrohen ne protagoniste.Vetem bizhuterite e duhura ,me canten e duhur dhe kepucet e duhura,pamja juaj do te kompletohet.

Kete pranvere ajo qe ka me shume rendesi eshte:
Te kombinoni,perzieni,pra te visheni me sa me shume fantazi.Te luani me volumet,ngjyrat stilet e ndryshme edhe aksesoret.

**NGA JU DO DOJA TE DIJA SE QFAR VESHE PREFERONI DHE CILAT NGA KTO FIRMAT ADHURONI ME SHUM...!!!

1.VERSACE..
2.CHANEL..
3.ESPRIT..
5.LACOSTA..
6.ADIDAS..
7.NIKE..
8.REBOOK.
9.PUMA..
10.ARMANI...

<<<Qeshtu qysh po thojn krejte.....!!! Moda dhe Estetika Smiley65(*-*) PER JU(*-*)

Moda dhe Estetika Cry1
Bukurosh-Djal
Bukurosh-Djal
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Frankfurt.am.Main
Postime Postime : 3611
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 08/05/2010
Mosha Mosha : 41
Hobi Hobi : ''Nese ke vendos me u nda nese kurr me s'don mem pa, Ti me trego mos me mundo,Mos loto nese ke vendos me shku ska rendesi veq knaqu ti Dashuri ''Te dua perjet''

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Moda dhe Estetika Empty Re: Moda dhe Estetika

Mesazh nga Anakonda Mon 9 Apr 2012 - 3:33

Adidas,edhe Puma.Por,seshte e then qe te gjitha veshjet e mia kan ndonjeren nga keto te dyja.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga kasperi Fri 7 Sep 2012 - 10:29

M e pelqen Firma Esprite nje ore te bukur e kam nga kjo firme,por me pelqen edhe firma Armani
kasperi
kasperi
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Prishtine
Postime Postime : 19666
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi Hobi : trokitja ne dritare

Mesazh nga Ariel Mon 24 Sep 2012 - 10:20

oooo
Chanel...adhuroj kepucet se i ka te rehatshme...kam disa pale...dhe cizme.
Armani kam shuuume...me shume se gjysma garderobes.
Versace...nja tre fustane.
Tani garderoba ime ka dhe Roberto Cavalli, Jimmy Choo, Carolina Herrera ( gjysmat e klasikeve) Louis Vuitton, Burbery, Bvlgary, Christian Louboutin ( nga ky vec nje cante mos te shes men) Dolce Gabbana, Gucci, Trusardi dhe ca gjona Guess, Roberto Verino dhe Miss Sixty...La coste vec nja tre pal atlete praktike vere, rrobet nuk ja du.
Kurse nga sportivet...Adidas, Armani sport dhe Emporio Armani.

Ariel
Ariel
WebMaster
WebMaster

Vendbanimi Vendbanimi : Ke shpia ime
Postime Postime : 15707
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 14/06/2010
Mosha Mosha : 104
Hobi Hobi : Udhetimet, vdes per pushime larg

http://www.klealove.com