Pyetja me e klikuar ne Google: Si behet seksi
3 posters
Faqja 1 e 1
Pyetja me e klikuar ne Google: Si behet seksi
Si behet seks? Kjo eshte pyetja qe per momentin rezulton te jete ne vendin e pare ne renditjen e Google, me 10 milion e 800 mije klikime, pasuar edhe nga ajo “Si behet per here te pare?”.
Per te mos folur pastaj per miliona klikime nga te rinjte dhe adoleshentet ne mbare boten per te gjetur me cdo kusht pergjigjen e pyetjes “Si duhet te puthesh?”.
Pyetje ne fakt qe kerkojne pergjigje dhe ne pamundesi per te pyetur familjen apo shoket, te rinjte preferohen te lundrojne ne web, aty ku mendojne se nuk i sheh njeri.
Por ja qe edhe aty brenda eshte dikush qe i monitoron dhe nga ky vezhgim u vu re se interesimi i te rinjve per gjetjen e pergjigjeve te pyetjeve te lartpermendura, ishte kaq i madh.
Hyrja eshte sidomos e madhe ne faqet ku jepen keshilla profesionale te eksperteve lidhur me keto pyetje qe mbarin nje bote te tere kurioziteti ne radhen e adoleshenteve.
Ne lidhje me kete, profesor Stefano Palanti, psikiater dhe studiues ne fushen e crregullimeve, i cili eshte duke shkruar nje liber ne lidhje me internetin, pohon se ky i fundit eshte kthyer edhe ne nje instrument edukimi, i cili deri dje nuk ekzistonte.
Sipas tij, eshte pikerisht intimiteti qe te dhuron interneti, ai qe i afron me shume me te rinjte drejt zbulimit te te fshehtave qe vertiten ne mendjen e tyre, si seksi apo puthja e pare.
Per te mos folur pastaj per miliona klikime nga te rinjte dhe adoleshentet ne mbare boten per te gjetur me cdo kusht pergjigjen e pyetjes “Si duhet te puthesh?”.
Pyetje ne fakt qe kerkojne pergjigje dhe ne pamundesi per te pyetur familjen apo shoket, te rinjte preferohen te lundrojne ne web, aty ku mendojne se nuk i sheh njeri.
Por ja qe edhe aty brenda eshte dikush qe i monitoron dhe nga ky vezhgim u vu re se interesimi i te rinjve per gjetjen e pergjigjeve te pyetjeve te lartpermendura, ishte kaq i madh.
Hyrja eshte sidomos e madhe ne faqet ku jepen keshilla profesionale te eksperteve lidhur me keto pyetje qe mbarin nje bote te tere kurioziteti ne radhen e adoleshenteve.
Ne lidhje me kete, profesor Stefano Palanti, psikiater dhe studiues ne fushen e crregullimeve, i cili eshte duke shkruar nje liber ne lidhje me internetin, pohon se ky i fundit eshte kthyer edhe ne nje instrument edukimi, i cili deri dje nuk ekzistonte.
Sipas tij, eshte pikerisht intimiteti qe te dhuron interneti, ai qe i afron me shume me te rinjte drejt zbulimit te te fshehtave qe vertiten ne mendjen e tyre, si seksi apo puthja e pare.
Vizitor- Vizitor
Re: Pyetja me e klikuar ne Google: Si behet seksi
wwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu
Prada- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Ne Hapesire
Postime : 7718
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/04/2010
Mosha : 112
Hobi : Ndihmes Bageri
Sosht valla kuxho per tu cudit,kur sot i madh dhe i vogel pleq e tri,
jon kontaminu byth e tru me sex.
Krejt fojet i kan cito ekronat ,ni klik dhe hajde mashalla.
jon kontaminu byth e tru me sex.
Krejt fojet i kan cito ekronat ,ni klik dhe hajde mashalla.
enigma- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : N'dreqen
Postime : 850
Gjinia :
Anëtarësuar : 08/02/2011
Mosha : 74
Hobi : forumi
......sigurisht zeje e vjeter qe nga koherat parahistorike,kur njeriu ende ishte majmun........
Gjeto Gjetani- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Dukagjin
Postime : 1969
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/12/2010
Mosha : 55
Hobi : leximi
Similar topics
» Ja pse mashkulli bëhet më besnik kur bëhet baba!
» : Pyetja qe ju bezdis
» “Facebook”, fjala më e klikuar e vitit
» Pyetja me e rendesishme per njeriun!!!
» Video më e klikuar në internet/Nga vajzë në grua për 60 sek
» : Pyetja qe ju bezdis
» “Facebook”, fjala më e klikuar e vitit
» Pyetja me e rendesishme per njeriun!!!
» Video më e klikuar në internet/Nga vajzë në grua për 60 sek
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi