Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Furtunë në bregdet People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Furtunë në bregdet People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Furtunë në bregdet

Shko poshtë

Furtunë në bregdet Empty Furtunë në bregdet

Mesazh nga Vizitor Sat 15 May 2010 - 4:42

Furtunë në bregdet Durres-port-dallgeMoti i keq me reshje shiu dhe erë të fortë ka shkaktuar probleme në dy portet më të mëdha të vendit, në Durrës dhe në Vlorë. (UPDATE)

Në Durrës intensiteti i dallges arriti paradite deri në 8 ballë. Për pasojë asnjë anije peshkimi nuk ka dalë ne lundrim. Trageti ‘Arbëria’ per me shume se tre orë qëndroi në pritje të ankorimit në port. Në bordin e tragetit ishin 100 pasagjerë. Ndërsa, anija “Emelia” me flamur kamboxhian nuk i ka bërë dot ballë detit të trazuar dhe ka këputur spirancën e për pasojë doli në cektinë. Dalja e anijes tre mijë tonëshe në afërsi të bregut ka vënë në alarm anijet e tjera që ndodhen në radën portuale, ndërsa Kapiteneria e portit detar të Durrësit u ka bërë thirrje të gjitha mjeteve lundruese të marrin masa sigurie për të përballuar tallazet detare dhe forcën e erës që ka arritur në 25-30 m/sek.

Ndersa Vlore valezimi detar ishte gjate paradites 3-4 balle brenda gjirit dhe 6-7 balle ne det te hapur.

Kapiteneria e portit të Vlorës ka urdhëruar peshkarexhat të mos dalin në det, ndërsa e tragetet e linjes me italiane jane ankoruar me veshtirei ne kalate. Furtuna ka shkaktuar dëmtime në rrjetin elektrik duke shkatuar nderprerjen e furnizimit per nje pjese te qytetit.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi