" Viktimat Në MSN Nga Kamera! "
+13
Medina
Ariel
Leo_uk
Tonii
Eliz
Kejla_mezemer
Єямєℓiиdå
Prada
Alberti
Dua
Poeti Dhimbjes
WebMaster
Bleta
17 posters
Faqja 1 e 1
" Viktimat Në MSN Nga Kamera! "
...Se pari kërkoj falje nëse ekziston një temë e tillë, por deri me tani nuk kam hasur në temë të njejtë...
Rastesisht duke shfletuar në Youtube hasa në video të tilla... Ku e inqizojnë dikënd përmes kameres sidomos femrat e reja dhe i qesin në Youtube pa dijen e tyre... çka mendoni ju për veprime të tilla, a do të veproje kështu, si do ndjeheshit po të ja u bënte dikush një gjë të tillë?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Rastesisht duke shfletuar në Youtube hasa në video të tilla... Ku e inqizojnë dikënd përmes kameres sidomos femrat e reja dhe i qesin në Youtube pa dijen e tyre... çka mendoni ju për veprime të tilla, a do të veproje kështu, si do ndjeheshit po të ja u bënte dikush një gjë të tillë?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bleta- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Në Oqeanin e Pafund!
Postime : 839
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/05/2010
Mosha : 36
Re: " Viktimat Në MSN Nga Kamera! "
Eshte shum e vertet kjo Bleta edhe duhet te keni kujdes me keni te beni
ka ndodhur shum here kjo gje,ne fakt quhet e denueshme si veper penale por askush nuk zbaton ligjet ne realitet e ku me ne internet ku ste njeh asnje,gjithsecili duhet te kete kujdes e te marr parasysh se flet ne net e jo me dike qe njeh e sheh
Vizitor- Vizitor
Une nuk arrij ti kuptoj ato persona qe bejne gjeste te tilla neper kamera te MSN-s, duke u zhveshur, duke bere striptizem, apo edhe veprime te tjera qe nuk mund te quhen aspak me vlere perpara nje kamere, kur nuk e di dhe nuk e sheh se kush tjeter po te ndjek prapa atij ekrani ku ti mendon se gjendet vetem nje person qe po te sheh.
Per mendimin tim eshte absurde te besh nje gje te tille, madje edhe ne qofte se e njeh disi personin tjeter, e jo me kur sapo e ke njohur ne internet, sikurse ndosh rendomte.
Per mendimin tim eshte absurde te besh nje gje te tille, madje edhe ne qofte se e njeh disi personin tjeter, e jo me kur sapo e ke njohur ne internet, sikurse ndosh rendomte.
duhet te komunikohet me njerez te besueshem
Dua- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : ku te dua une.
Postime : 4388
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/03/2010
Hobi : Tenis
hahaha kujdesni se eshte njeri qe e ben kete pune edhe e ka shum zanat kete gje shpresoj te me kuptoni shumica hahaha
Urime per temen Bleta, se i eshte duhur nje teme e tille forumit pasi qe u mbush vetem chit chat.
Sa i perket temes "Vitktima ne MSN nga Kamera", kam pare edhe une disa video ne YOUTUBE, qe vajzat jua kan leshuar personave te huaj apo x-personave, kamerat, dhe qfare i kan thene kan bere ne kamere (Gjera EROTIKE).. por kam pare edhe disa video te tjera qe nje person ja ka leshuar kameren, asgje nuk ka bere ne kamere, por prap se prap e ka postuar ne youtube.. Per mendimin tim keta njerz qe bejn kesi lloj gjerash, se pari skan edukat, dhe as ndjenja.. mundohen vetem ti bejn dikujt keq.. atyre ju kenaqet zemra.. Si thot nje fjal e urte popullore "Me mire kqyri punet e tua, se sa punet e huaja.
Respekt
BeLti.
Sa i perket temes "Vitktima ne MSN nga Kamera", kam pare edhe une disa video ne YOUTUBE, qe vajzat jua kan leshuar personave te huaj apo x-personave, kamerat, dhe qfare i kan thene kan bere ne kamere (Gjera EROTIKE).. por kam pare edhe disa video te tjera qe nje person ja ka leshuar kameren, asgje nuk ka bere ne kamere, por prap se prap e ka postuar ne youtube.. Per mendimin tim keta njerz qe bejn kesi lloj gjerash, se pari skan edukat, dhe as ndjenja.. mundohen vetem ti bejn dikujt keq.. atyre ju kenaqet zemra.. Si thot nje fjal e urte popullore "Me mire kqyri punet e tua, se sa punet e huaja.
Respekt
BeLti.
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
hmm Te perdoret fjala Viktim ne ket Rast është shum e pa Hishme ...e pa Drejt ..
Apsurde ...
edhe pse ku te shikosh sot neper net e gjen ket Fjal ... e cila perdoret ne raste ..kur
Personi me vullnetin apo pa vullnetin e ti e ben ate pun...
Nese kta Persona qenkan Viktime a thua Nga kush :
1) Vetvetja apo ..
2) Shoqira ...
Viktim e vetvetes nuk mund te jesh ... për deri sa ti me vullnetin ten ja Huazon apo ja jep ate video 1`shoki apo shoqes ... ( e ti duhet ta dish se me ke je shoqru dhe pse je shoqru ) nese je prej atyre Ashtu do ta Gjesh
dhe Viktim e shoqris tende te ngusht apo te gjer pa mar parasysh nuk mund te jesh .... për deri sa ti ose ajo keni fitu bindje dhe besim tek njeri tjetri kurr nuk do ta benin një gje te till .. edhe ktu vlen ajo thenja ..( nese je prej Atyre ashtu do ta gjesh )
Ky është mendimi im .... edhe pse kjo tem Zgjon një debat shum interesant ...
Nuk ja vlen aspak për te biseduar ...
Jo për Debat po për Ata Persona ...
Lajmrim :
Qkyqni Kamera pasa se te hyni ne Pc
Apsurde ...
edhe pse ku te shikosh sot neper net e gjen ket Fjal ... e cila perdoret ne raste ..kur
Personi me vullnetin apo pa vullnetin e ti e ben ate pun...
Nese kta Persona qenkan Viktime a thua Nga kush :
1) Vetvetja apo ..
2) Shoqira ...
Viktim e vetvetes nuk mund te jesh ... për deri sa ti me vullnetin ten ja Huazon apo ja jep ate video 1`shoki apo shoqes ... ( e ti duhet ta dish se me ke je shoqru dhe pse je shoqru ) nese je prej atyre Ashtu do ta Gjesh
dhe Viktim e shoqris tende te ngusht apo te gjer pa mar parasysh nuk mund te jesh .... për deri sa ti ose ajo keni fitu bindje dhe besim tek njeri tjetri kurr nuk do ta benin një gje te till .. edhe ktu vlen ajo thenja ..( nese je prej Atyre ashtu do ta gjesh )
Ky është mendimi im .... edhe pse kjo tem Zgjon një debat shum interesant ...
Nuk ja vlen aspak për te biseduar ...
Jo për Debat po për Ata Persona ...
Lajmrim :
Qkyqni Kamera pasa se te hyni ne Pc
Vizitor- Vizitor
Prada- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Ne Hapesire
Postime : 7718
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/04/2010
Mosha : 112
Hobi : Ndihmes Bageri
Prada shkruajti:
Kjo ne kete video nuk eshte viktime sepse po kercen per shtat pal qefe.... celebrate005
1000 pale mend ne koke duhet ti kemi kur flasim....me kend flasim etj...
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Po normal, se i bejne disa gjeste dhe veprime me deshiren e tyre, sikurse te jene duke bere ndonje veper dhe pas pak ditesh kur e shohin veten ne internet te bombarduar nga qindra komente te pahijshme, ofenduese dhe vulgare, thone qe kan rene viktima apo pre e dikujt qe i besuan.
Ohhh ..!! Po nuk duhet aty shumë te mendosh..!!
Ata njerëz janë Senil,Labil dhe Debil .!! Me falni per shprehjet. Njerëz që nuk kanë etikë shpirtërore ..Keqpërdorës të mirësisë ..!!
Me mirë te them `` lindje te gabuara``
Nuk mbeshtes ato qe bien "viktima" ketu por them se e ata qe meren me keto lloj gjerash e qellimi i tyre i vetem esht te shfrytezojne njerez e situata duhen gjykuar ne maksimum...
Ata njerëz janë Senil,Labil dhe Debil .!! Me falni per shprehjet. Njerëz që nuk kanë etikë shpirtërore ..Keqpërdorës të mirësisë ..!!
Me mirë te them `` lindje te gabuara``
Nuk mbeshtes ato qe bien "viktima" ketu por them se e ata qe meren me keto lloj gjerash e qellimi i tyre i vetem esht te shfrytezojne njerez e situata duhen gjykuar ne maksimum...
Vizitor- Vizitor
pa lidhje ....... mendohu para se te besh dicka ......budallalleqe ka patur ka edhe do te kete,
me sa mend ne koke e le dike te te filmoje .....prit video ne youtube athere mah
me sa mend ne koke e le dike te te filmoje .....prit video ne youtube athere mah
Kejla_mezemer- Princeshë
- Vendbanimi : andej nga veriu
Postime : 587
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/02/2011
Hobi : yyyyyy sa shume
Saimiri shkruajti:Po normal, se i bejne disa gjeste dhe veprime me deshiren e tyre, sikurse te jene duke bere ndonje veper dhe pas pak ditesh kur e shohin veten ne internet te bombarduar nga qindra komente te pahijshme, ofenduese dhe vulgare, thone qe kan rene viktima apo pre e dikujt qe i besuan.
E drejte!
Cdo veprim i pamenduar mire ka pasojat e veta. Sdo me vinte keq aspak. Gjithesecili nga ne eshte pergjegjes per veprimet e veta.
Eliz- I/e Regjistruar
- Postime : 388
Gjinia :
Anëtarësuar : 14/02/2011
Mosha : 34
po vet ju krruhet flasin me lloj lloj tipash, sot nuk i besohet as kemishes qe ke vesh
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
dakort me toni
Kejla_mezemer- Princeshë
- Vendbanimi : andej nga veriu
Postime : 587
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/02/2011
Hobi : yyyyyy sa shume
Po pse viktime?? Kam degjuar edhe une per keto gjera, por kur jane video "imtime dhe personale" jo kur thjesht flasin apo kercejne ... Ca ka aty njer per viktime?
Shume njerez i nxjerrin keto video jane adoleshente ose njerez manjake..
Shume njerez i nxjerrin keto video jane adoleshente ose njerez manjake..
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Po pra flitet per kete Leo prandaj ju them edhe ju keshilloj ekziston akoma ky fakt kujdes kuj ja hap kamer apo qa bon se munden edhe te shpifin gjona sikur kan shpifur mua disa persona qe sme kan pare ndonjehere ne jeten e tyre
ahhaahahahaha edhe po me nxoren video ne youtube, se kam problem.. Do behem VIP... vecse ti kem bekat veshe se na vjen turp.. qesh qesh
per gocat ndryshe ..
per gocat ndryshe ..
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Se pari ato Femra qe zhvishen para kameres e kan fajin vet nese beson ne ate mashkull ska nevoj me u zhvesh para kameres apo ku ta dit un qka me bërë para kameres por ne te takohet live
Dhe e dyta nese një mashkull ja fiton besimin e një femres dhe ajo zhvishet para kameres esht mare për ate mashkull ti tregon te gjithve apo ta qet ne youtube videon
Por ka raste qe kam pa ne youtube femra aspak nuk u ka zhveshur ka folur normal me mashkullin ne msn ai mashkull ja ka qit videon ne youtube me titullin qy kurva ne msn (edhe ka titulla ma te kqi)pa arsyje
Kjo qe behet esht Poshtersi nga dy anet por mashum nga ana e mashkullit se nuk ja rrok atyre se dikush mundet te njejten gje me bërë me motrat e tyre
dhe komenten e shqiptare jan shum te poshtra por qka presim ma mir nga shqiptaret na ..gjithmon e kan shkel dhe e kan par si te pavleshem femren dhe ashtu eshte akoma
Dhe e dyta nese një mashkull ja fiton besimin e një femres dhe ajo zhvishet para kameres esht mare për ate mashkull ti tregon te gjithve apo ta qet ne youtube videon
Por ka raste qe kam pa ne youtube femra aspak nuk u ka zhveshur ka folur normal me mashkullin ne msn ai mashkull ja ka qit videon ne youtube me titullin qy kurva ne msn (edhe ka titulla ma te kqi)pa arsyje
Kjo qe behet esht Poshtersi nga dy anet por mashum nga ana e mashkullit se nuk ja rrok atyre se dikush mundet te njejten gje me bërë me motrat e tyre
dhe komenten e shqiptare jan shum te poshtra por qka presim ma mir nga shqiptaret na ..gjithmon e kan shkel dhe e kan par si te pavleshem femren dhe ashtu eshte akoma
Medina- Princeshë
- Vendbanimi : Te engjulli im mbrojtes
Postime : 1046
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/09/2010
Mosha : 35
Hobi : Leximi
kamera eshte syri i popullit,mos mendoni se nuk ju shef askush,andej kujdes
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
E kam thene edhe me siper kujdesni kur hapni msn dikujt sepse i kan ncjerrur edhe ne yutube vidiot te tjeret prandaj po e them edhe perseris kujde me i i hapni msn skype ..se do te tallen me personazhet e tuaja
Ska arsye me u ndje keq perderisa naten e par qe sflet i hap kamere ateher duhet me i mar parasysh gjith,,,per mewndimin tim fajtore jan gocat :)
Space- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne levizje
Postime : 1354
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/06/2011
Hobi : Informatika
Ne pergjithesi ata vajza qe jane mendjelehta bien pre e msn-ve.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Hobi : Once Upon A Time
Injorantet edhe te pashkolluarit i bejne ato gjera,, ngaqe nuk mendojne aspak,,, nje njeri nese niset nga vetja e tij asnjehere nuk gabon..
Besa- Princeshë
- Vendbanimi : Ne zemren e trojeve shqipatre
Postime : 1402
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/10/2011
Mosha : 38
Hobi : muzika,leximi
E kam thene edhe me siper kujdesni jan gjera qe ndodhin edhe sikur te kesh besim te plote tek dikush kujdesni
Similar topics
» Kujt i ngjani me shume: "mamit" apo "babait" ???
» 12 shenjat me "te mira" dhe "te keqia"
» Denimi me vdekje, Shqiptaret e duan, krimi s'ndalet!
» Kamera e Fshehte.
» Gold AG - Kamera e fshehur
» 12 shenjat me "te mira" dhe "te keqia"
» Denimi me vdekje, Shqiptaret e duan, krimi s'ndalet!
» Kamera e Fshehte.
» Gold AG - Kamera e fshehur
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi