Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Zonat e ndotura ne Durres People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Zonat e ndotura ne Durres People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zonat e ndotura ne Durres

2 posters

Shko poshtë

Zonat e ndotura ne Durres Empty Zonat e ndotura ne Durres

Mesazh nga Vizitor Tue 25 May 2010 - 10:02

Zonat e ndotura ne Durres Durres-plazh1Trefishimi i numrit te njerezve qe popullojne zonen bregdetare te Durresit gjate sezonit turistik si dhe mungesa e banjove dhe dusheve publike rrit nivelin e ndotjes se ujrave detare dhe reres se plazheve.

Megjithate, aktualisht rezultatet e analizave fiziko-kimike dhe baktereologjike flasin per nje plazh me te paster se ai i vitit te kaluar.

Monitorimi i vazhdueshem i ujrave megjithate vazhdon te listoje si zona te nxehta persa i perket nivelit te ndotjes, derdhjen e kanalit ne Plazh te Perroi i Agait, ai prane shetitores bregdetare “Taulantia”, kanali i Jubes, grykederdhjet e lumenjve Erzen dhe Ishem, si dhe Porto Romano.

Pervec kesaj, problem per Durresin mbetet sistemi i amortizuar i rrjetit shperndares te ujesjellesit si dhe mungesa e presionit te vazhdueshem ne tubacion per shkak te ujit me orar. Kjo rrit rrezikun e ndotjes se ujit te pijshem, por kreu i Shendetit Publik thote se situata eshte nen kontroll.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Zonat e ndotura ne Durres Empty Re: Zonat e ndotura ne Durres

Mesazh nga Naki Tue 25 May 2010 - 10:05

Aman Anna na le pa ardhe ne Durres kete vere.
Une mund ta vertetoje kete cka solli Anna se isha disa here atje dhe vertete eshte turp cfar shef aty. Nese shteti ose ministria e Turizmit nuk merr ndonje mase per keto gjera shume shpejt do ikun vizitoret. Kosovaret i kam degjuar se shumica kan shkuar shkaku i qeshtjeve patriotike nuk kan dashur te shkojne ne bregdet te Malit te Zi por kur vete shteti nuk merr asnje iniciative per kete gje atehere nje dite nese vazhdohet keshtu Durresi mund te vizitohet vetem nga vendasit.
Ndoshta gaboj por ishalla jam gabim dhe rregullohet kjo gje.
Naki
Naki
WebMaster
WebMaster

Vendbanimi Vendbanimi : Prishtinë
Postime Postime : 1460
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/01/2009
Mosha Mosha : 55
Hobi Hobi : Peshkimi

http://www.nasergashi.com

Zonat e ndotura ne Durres Empty Re: Zonat e ndotura ne Durres

Mesazh nga WebMaster Tue 25 May 2010 - 10:35

Kjo eshte mase e vertete sepse deti gjithmone ka qene pastruar po tani e kan lene pas dore shume
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com