BBC, shërbim kundër vuvuzelave
2 posters
Faqja 1 e 1
BBC, shërbim kundër vuvuzelave
BBC është duke shqyrtuar lansimin e një ‘butoni të kuq’ për t’ua mundësuar teleshikuesve që të ndalojnë zërin e vuvuzelave në Botëror, pas pranimit të më shumë se 500 ankesave.
Një debat i gjerë është hapur mbi zhurmën e vuvuzelave që prej se filloi Kampionati Botëror. Me 545 ankesa të pranuara, BBC është duke shqyrtuar mundësinë që të ndalë atmosferën nga stadiumet dhe të lë vetëm zërin e komentatorit, si opsion i vetëm kundër vuvuzelave.
“Përdorimi i shërbimit të butonit të kuq është vetëm një nga mundësitë që jemi duke shqyrtuar. Një vendim do të merret më vonë gjatë javës”, tha një zëdhënës i BBC. /
Një debat i gjerë është hapur mbi zhurmën e vuvuzelave që prej se filloi Kampionati Botëror. Me 545 ankesa të pranuara, BBC është duke shqyrtuar mundësinë që të ndalë atmosferën nga stadiumet dhe të lë vetëm zërin e komentatorit, si opsion i vetëm kundër vuvuzelave.
“Përdorimi i shërbimit të butonit të kuq është vetëm një nga mundësitë që jemi duke shqyrtuar. Një vendim do të merret më vonë gjatë javës”, tha një zëdhënës i BBC. /
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Re: BBC, shërbim kundër vuvuzelave
gjithmon kundra njeri-tjetrit jane
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Mendja kundër zemrës - Zemra kundër mendjes (?!)
» Milani kundër Barcës – Reali kundër Unitedit
» NJË JETË NË SHËRBIM TË ATDHEUT
» Shërbim me shpatë në restorantin “Ninja”
» Policia rrethon bulevardin, mbi 1 mijë forca ne sherbim
» Milani kundër Barcës – Reali kundër Unitedit
» NJË JETË NË SHËRBIM TË ATDHEUT
» Shërbim me shpatë në restorantin “Ninja”
» Policia rrethon bulevardin, mbi 1 mijë forca ne sherbim
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi