Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Torres mirëpret Interin People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Torres mirëpret Interin People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Torres mirëpret Interin

2 posters

Shko poshtë

Torres mirëpret Interin Empty Torres mirëpret Interin

Mesazh nga Alberti Fri 2 Jul 2010 - 5:25

Torres mirëpret Interin Thumbnail.php?file=037b08d95fc8900306ff61c6fba3e84e_490x320_725767718

Fernando Torres ka mirëpritur interesimin nga Inter. Sulmuesi është njëri prej futbollistëve të Liverpoolit që spekulohet se mund të transferohet në Inter pasi Rafael Benitez iu bashkua fituesit të Ligës së Kampionëve.

“Jam mirënjohës për interesimin e klubeve të mëdha. Nuk mund të them asgjë tjetër përveç se jam i kënaqur dhe mirënjohës. Më duket e zakonshme që klubet e mëdha interesohen për futbollistët kryesor të një klubi që është duke kaluar në një periudhë të vështirë. Por, përveç spekulimeve për aq sa kam njohuri nuk ka asgjë konkrete”, tha Torres për Radio Marca.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Torres mirëpret Interin Empty Re: Torres mirëpret Interin

Mesazh nga Hera Mon 5 Jul 2010 - 5:27

brava brava brava brava
Hera
Hera
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : Ne mes te asgjekundit.
Postime Postime : 1967
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 03/05/2010
Hobi Hobi : Piktura

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi