Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Milan tejkalon Interin me harxhime vjetore  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Milan tejkalon Interin me harxhime vjetore  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Milan tejkalon Interin me harxhime vjetore

Shko poshtë

Milan tejkalon Interin me harxhime vjetore  Empty Milan tejkalon Interin me harxhime vjetore

Mesazh nga LaDescarada Tue 7 Sep 2010 - 0:55

Milani raportohet se është para Interit me faturat e pagave në listën e klubeve italiane, shkruan La Gazzetta dello Sport.
La Gazzetta dello Sport ka bërë një studim të detajuar të harxhuesve më të mëdhenj italianë, me Milanin që tash mban kreun. Arritja e Robinhos dhe Zlatan Ibrahimovic ka rritur harxhimet e Rosonerëve, ndërsa largimi i Jose Mourinhos në anën tjetër ka ndihmuar uljen e harxhimeve të Interit.

Harxhimet e Milanit tash janë më të mëdhatë në Serie A me klubin e Silvio Berlusconit që harxhon në vit një shumë prej 130 milionë euro, e që është 10 milionë më shumë se Interi.

Juventusi është harxhuesi i tretë më i madh në Serie A me 100 milionë euro, pavarësisht largimit të lojtarëve me paga të larta si David Trezeguet dhe Diego.
LaDescarada
LaDescarada
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 11767
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 29/12/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi