Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Tottenhami nuk e njeh Interin People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Tottenhami nuk e njeh Interin People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tottenhami nuk e njeh Interin

Shko poshtë

Tottenhami nuk e njeh Interin Empty Tottenhami nuk e njeh Interin

Mesazh nga Alberti Thu 7 Mar 2013 - 11:15

Tottenhami nuk e njeh Interin

Tottenhami ka vazhduar të tregojë formë jashtëzakonisht të lartë edhe në 1/8-ën e Europa League, duke e deklasuar gjigantin italian, Interin.
Atmosfera në White Hart Lane ishte fantastike në fillim të këtij takimi dhe ndeshja ishte dinamike dhe me gola.

Pas një harkimi të sakt të Sigurdsson në zonë kërceu më lart anësori i jashtëzakonshëm, Gareth Bale, për të shënuar me kokë për 1-0 dhe epërsinë e vendasve.

Në vazhdim Tottenhami bëri shumë presion teksa Interi nuk po e gjente elementin e vet në këtë takim.

Një aksion të mirë të Tottenhamit e finalizoi vet Sigurdsson për 2-0 pas 18 minutash lojë.

Pjesa e parë mbaroi me këtë reztultat, pasi Ricky Alvarez e lëshoi një mundësi të artë në fund të pjesës së parë.

Në pjesën e dytë Andrea Stramaccioni ishte pa zgjidhje, duke inkuadruar në lojë Rodrigo Palacion. Ky nuk ndryshoi shumë gjërat, pasi Jan Vertonghen me kokë nga një goditje nga këndi të ekzekutuar nga Gareth Bale për 3-0 dhe rezultatin përfundimtar të këtij takimi.

Deri në fund Interi tentoi të shënonte një gol të nderit, por Palacio lëshoi një mundësi të artë, që bëri që ndeshja të përfundonte me rezultat 3-0.

Ky rezultat nga ndeshja e parë Interin e lë me pak gjasa për një rikthim sensacional në Giuseppe Meazza të enjtën e ardhshme, e ku nuk do të luajë për shkak të suspendimit Gareth Bale.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: