Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
“fut ne kurth” perdhunuesit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
“fut ne kurth” perdhunuesit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

“fut ne kurth” perdhunuesit

Shko poshtë

“fut ne kurth” perdhunuesit Empty “fut ne kurth” perdhunuesit

Mesazh nga Vizitor Thu 8 Jul 2010 - 7:29

AFRIKE
Ka dhembe, ky eshte prezervativi qe “fut ne kurth” perdhunuesit

I ideuar ne Afriken e Jugut eshte bere dhurate gjate boterorit, kap penisin e perdhunuesit, dhe per ta hequr nevojitet mjeku kirurg. Rape-aXe eshte nje shpikje e shekullit te XXI, nje instrument mjekesor torture. E kane pagezuar si prezervativi anti-perdhunim dhe eshte ideuar nga Sonnet Ehlers, nje mjeke afrikano-jugore qe prej dhjetra vitesh ndihmon viktimat e dhunes seksuale. Rape-aXe eshte nje membrane plastike e forte qe inserohet direkt ne vagine. Ky objekt qe nga jashte eshte i ngjashem me nje kondom normal, ne brendesi ka dhembe, dhe sapo bie ne kontakt me organin mashkullor shkakton dhembje te tmerrshme per mashkullin. Prezervativi anti-perdhunim, jo vetem nuk lejon dhunen seksuale, por sapo prek organin mashkullor, nuk mund te hiqet ndryshe perverse me nderhyrjen kirurgjikale.
KUJDES MESHKUJ>>>FEMRAT JANE TE RREZIKSHMEEE :P:p [You must be registered and logged in to see this image.]
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

“fut ne kurth” perdhunuesit Empty Re: “fut ne kurth” perdhunuesit

Mesazh nga xhoni_bravo Fri 6 Aug 2010 - 9:01

boboooooo me mori lumi si do ja bej une ketej e tutje [You must be registered and logged in to see this image.]
xhoni_bravo
xhoni_bravo
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : tiran albania
Postime Postime : 4241
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 14/07/2010
Mosha Mosha : 45
Hobi Hobi : sekret

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye