Soditja e gjoksit të femrave u shton jetën meshkujve
+12
Lolita
romantic boy
Єямєℓiиdå
ZeQo
"KengaIme"
Poeti Dhimbjes
bobi 10
kasperi
WebMaster
remzi
Edi7
pexha
16 posters
Faqja 2 e 2
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Soditja e gjoksit të femrave u shton jetën meshkujve
First topic message reminder :
Shkencëtarë studiuan për 5 vjet rresht 200 meshkuj dhe arritën në përfundim se të gjithë ata që kënaqeshin duke admiruar përditë gjokset e plota të bukurosheve, kishin puls më të qetë, nivel të ulët të tensionit arterial dhe nuk kishin shenja të sëmundjeve të sistemit kardiovaskular.
Doktori Karen Bezerbi, pjesëmarrës i këtyre studimeve, thotë: “Dhjetë minuta soditje e një gjoksi të bukur është e barabartë me 30 minuta stërvitje në sallën e aerobisë. Gjoksi i bukur u zgjon meshkujve emocione pozitive dhe shton tek ata dëshirën për seks. Ky eksitim përmirëson rrahjet e zemrës dhe ndikon për mirë në qarkullimin e gjakut. Soditja e gjoksit të një gruaje për dhjetë minuta në ditë, largon si me magji rrezikun e sëmundjeve të zemrës. Jam i bindur se çdo burri që ndjen kënaqësi duke soditur një gjoks të bukur femre i shtohet jeta mesatarisht 4-5 vjet”.
Shkencëtarë studiuan për 5 vjet rresht 200 meshkuj dhe arritën në përfundim se të gjithë ata që kënaqeshin duke admiruar përditë gjokset e plota të bukurosheve, kishin puls më të qetë, nivel të ulët të tensionit arterial dhe nuk kishin shenja të sëmundjeve të sistemit kardiovaskular.
Doktori Karen Bezerbi, pjesëmarrës i këtyre studimeve, thotë: “Dhjetë minuta soditje e një gjoksi të bukur është e barabartë me 30 minuta stërvitje në sallën e aerobisë. Gjoksi i bukur u zgjon meshkujve emocione pozitive dhe shton tek ata dëshirën për seks. Ky eksitim përmirëson rrahjet e zemrës dhe ndikon për mirë në qarkullimin e gjakut. Soditja e gjoksit të një gruaje për dhjetë minuta në ditë, largon si me magji rrezikun e sëmundjeve të zemrës. Jam i bindur se çdo burri që ndjen kënaqësi duke soditur një gjoks të bukur femre i shtohet jeta mesatarisht 4-5 vjet”.
Vizitor- Vizitor
Re: Soditja e gjoksit të femrave u shton jetën meshkujve
...e po shyqyr qe u pre hovi, se do fluturoja ne Norvegji pastaj
Vizitor- Vizitor
i kam per vete me nerva 00027003 :lol!:Luan_Valikardi shkruajti:...e po shyqyr qe u pre hovi, se do fluturoja ne Norvegji pastaj
Vizitor- Vizitor
Sorkadhja shkruajti:i kam per vete me nerva 00027003 :lol!:Luan_Valikardi shkruajti:...e po shyqyr qe u pre hovi, se do fluturoja ne Norvegji pastaj
...cfare ke per vete bre?!
Vizitor- Vizitor
...përderisa soditja ua shton jetën mashkujve, poqëse mashkujt thithin gjoksin e tyre çfarë mund të ndodh pastaj....? hooohoo
stralli- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Nën hijen e malit Sharr
Postime : 1242
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/10/2010
Mosha : 58
Hobi : Shetitja në natyrë
po sidomos kur shikon ndonje gjokse te varur te rrudhosur te shkurtohet gjysma e jetes Gigigii
xhoni_bravo- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : tiran albania
Postime : 4241
Gjinia :
Anëtarësuar : 14/07/2010
Mosha : 45
Hobi : sekret
Ndoshta si lajm eshte i kryer nga studime serioze prestigje dhe te sakta, por si teme mendoj se duhet mbyllur!
Me teper shtyn ne ngacmime se sa ne diskutime.
Faleminderit kush e merr persiper mbylljen nese eshte e aresyeshme, me respekt Luani!
Me teper shtyn ne ngacmime se sa ne diskutime.
Faleminderit kush e merr persiper mbylljen nese eshte e aresyeshme, me respekt Luani!
Vizitor- Vizitor
Le ta verifikojme qe te jemi brenda temes, se vete tema kete thote: Soditja e gjoksit te femrave u shton jeten meshkujve!!!
Vizitor- Vizitor
kur eshte i bukur sidomos mireseerdheet
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
normale se i shemtuari ta shkurton jeten 00027003 00027003
Vizitor- Vizitor
nuk do vdesim kurre do dalim lugat
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Similar topics
» Karakteristikat e femrave sipas gjoksit...
» Karakteristikat e femrave sipas gjoksit
» Rrenat e meshkujve dhe ato te femrave
» 10 Mizori Të Femrave Ndaj Meshkujve
» Kënaqësia e femrave 10-fish më e fortë se ajo e meshkujve
» Karakteristikat e femrave sipas gjoksit
» Rrenat e meshkujve dhe ato te femrave
» 10 Mizori Të Femrave Ndaj Meshkujve
» Kënaqësia e femrave 10-fish më e fortë se ajo e meshkujve
Faqja 2 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi