Ibrahimovic nuk ka frikë nga fansat e Interit
Faqja 1 e 1
Ibrahimovic nuk ka frikë nga fansat e Interit
Zlatan Ibrahimovic thotë se ai nuk ka frikë nga fansat e Interit dhe se qëllimi i tij është triumfi në Ligën e Kampionëve me Milanin.
Ibra ishte transferimi i verës në Serie A këtë sezon, pasi suedezi erdhi nga Barcelona te rivali i ish-klubit të tij, Milani.
“Nëse kam frikë nga Interistët? Kurrë nuk kam frikë. Në Milan erdha të fitoj shumë trofe dhe Liga e Kampionëve është projekt i jonë për këtë sezon. Por për ta fituar Ligën e Kampionëve, duhet të keni edhe fat. Këtë garë e fitojnë edhe ekipet të cilat kurrë nuk do të mendonit se mund ta bëjnë”, ka thënë suedezi për Gazetta dello Sport.
Ibra ishte transferimi i verës në Serie A këtë sezon, pasi suedezi erdhi nga Barcelona te rivali i ish-klubit të tij, Milani.
“Nëse kam frikë nga Interistët? Kurrë nuk kam frikë. Në Milan erdha të fitoj shumë trofe dhe Liga e Kampionëve është projekt i jonë për këtë sezon. Por për ta fituar Ligën e Kampionëve, duhet të keni edhe fat. Këtë garë e fitojnë edhe ekipet të cilat kurrë nuk do të mendonit se mund ta bëjnë”, ka thënë suedezi për Gazetta dello Sport.
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
Similar topics
» Bastos drejt Interit
» Interit i kushton ofendimi ndaj Balotellit
» Prandelli: Do t’ia vështirësojmë punët Interit
» Ibrahimoviç preferon Milanin
» Reali, 35 milionë për Ibrahimovic?
» Interit i kushton ofendimi ndaj Balotellit
» Prandelli: Do t’ia vështirësojmë punët Interit