Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Arsyet pse një mashkull nuk ka dëshirë të bëjë më seks People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Arsyet pse një mashkull nuk ka dëshirë të bëjë më seks People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Arsyet pse një mashkull nuk ka dëshirë të bëjë më seks

+6
pexha
kasperi
Єямєℓiиdå
WebMaster
bobi 10
Binni
10 posters

Shko poshtë

Arsyet pse një mashkull nuk ka dëshirë të bëjë më seks Empty Arsyet pse një mashkull nuk ka dëshirë të bëjë më seks

Mesazh nga Binni Tue 26 Oct 2010 - 9:40

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nëse partneri juaj mohon seksin, nuk mund të jetë vetëm se ka një grua tjetër në jetën e tij, sepse do t’i japë fund marrëdhënies apo nuk i dukeni më e bukur dhe joshëse.
Lodhja, vetëvlerësimi dhe mos tërheqja e largojnë atë

Shpesh femrat fajësojnë veten kur partneri nis të shfaqë shenjat e para ndaj dëshirës së ulët për seks. Ato ndjejnë se ka diçka që nuk shkon mirë në teknikën tyre të të bërit dashuri apo se partneri nuk i pëlqen më. Nëse partneri juaj mohon seksin, nuk mund të jetë vetëm se ka një grua tjetër në jetën e tij, sepse do t’i japë fund marrëdhënies apo nuk i dukeni më e bukur dhe joshëse. Shumë burra vuajnë me problemin e ereksionit kur ata janë të stresuar apo sepse në jetën e tyre ka diçka që i shqetëson. Studiuesit mendojnë se disa nga arsyet që i bëjnë burrat të mos kenë dëshirë seksuale janë:

Lodhja

Nëse partneri juaj ka punuar shumë, duke u përpjekur të arrijë të pamundurën dhe të bëjë më të mirën në profesionin e tij, lodhja dhe mërzia, nëse gjërat nuk shkojnë ashtu siç do ai, mund të shkaktojë probleme në jetën tuaj seksuale. Kjo mund të shpjegojë humbjen e rastësishme të ereksionit, të cilën e vuajnë të gjithë burrat, por në kohë të ndryshme. Nëse bashkëshorti juaj humbet ereksionin gjatë aktit seksual, është shumë e rëndësishme që të mbështesni atë dhe të mënjanoni akuzat për humbjen e interesit ndaj jush, apo të nisni një zënkë, pas kjo do të përkeqësonte gjërat.

Ndonjëherë një pushim i shkurtër para se të përpiqeni të rinisni akti seksual, është ajo çka nevojitet, por nëse ai ende vazhdon të ketë vështirësi, ju thjesht tregoni mirëkuptimin tuaj dhe faktin se ai është vërtet i rëndësishëm për ju. Nëse marrëdhënia juaj po kalon probleme parash, shqetësime me fëmijët, vështirësi të tjera seksuale, apo zënkat e vazhdueshme, mund të jenë arsye të tjera për humbjen e dëshirës për seks të partnerit tuaj.

Problemet emocionale mund të çojnë në vështirësi të ereksionit, pasi besimi apo ndjenja e intimitetit me partnerin ndikohet drejtpërdrejt. Të gjithë e dimë që është e vështirë të ndizesh nëse ditë pas ditë borxhet shtohen. Nëse merrni nisma për të kaluar këto probleme financiare, vështirësitë tuaja mund të parandalohen, sidomos nëse nuk ka arsye te tjera psikologjike.Arsyet pse një mashkull nuk ka dëshirë të bëjë më seks
Vetëvlerësimi

Shqetësimi juaj, nëse partneri juaj mendon se vazhdoni te jeni tërheqëse, ndikon shumë në dëshirën tuaj për seks. Përpiquni të përmirësoni vetëvlerësimin tuaj dhe do të shihni se edhe ai do t’u shoh me sy tjetër. Diskutimi i ndjenjave është gjithashtu e rëndësishme të shpjegoni ndjenjat tuaja për atë që ka ndodhur dhe të kërkoni ndihmë në përballimin e emocioneve që mund të jeni duke përjetuar. Burimi i shqetësimit mund të jetë marrëdhënia juaj dhe mënyra se si ai ndihet me ju.

Inkurajoheni të hapet për ato që po ndodh me ju. Filloni duke thënë diçka të tillë si: “E di se me siguri mund të duket diçka koti, por…”. Mos vazhdoni me shqetësimet tuaja për humbjen e dëshirës së tij. Inkurajoheni atë të bëjë të njëjtën gjë me ju, pasi ka gjasa që personi tjetër të jetë po aq i shqetësuar sa edhe vetë ju. Në këtë mënyrë mund të veproni si një skuadër dhe ta zgjidhni problemin së bashku, në mënyrë që ta shmangni çështjen nga frika.

A është mirë ai?

Nëse partneri juaj vuan rregullisht nga mungesa e ereksionit, ai duhet të kontrollohet. Vështirësia në ereksion mund të jetë një tregues i sëmundjeve si diabeti apo sëmundjes e zemrës. Mos e trembni partnerin tuaj, duke i thënë se mund të ketë një sëmundje serioze, por sugjerojini një kontroll për t’u siguruar se është mirë. Ai duhet ta informojë doktorin për të gjitha simptomat e humbjes së ereksionit dhe çdo problem tjetër shëndetësor që mund të ketë kaluar. Shpesh disa pilula, të rekomanduara nga doktori, mund ta risjellin ereksionin me lehtësi.

Nëse doktori rekomandon se ka nevojë për teste të tjera apo trajtime për një sëmundje, është më mirë të veproni me shpejtësi, pasi problemet e shëndetit të pa kuruara mund të jenë më të vështira të riparohen në një fazë më të largët. Nëse e shtyni, pasi besoni se paaftësia e tij për të pasur ereksion vjen pasi ju nuk i dukeni tërheqëse, mund të mos e gjeni kurrë zgjidhjen që kërkoni. Tregoni kujdes për humbjen graduale të ereksionit për një periudhë të gjatë, pasi kjo ka gjasa të jetë një tregues sëmundjeje. Një humbje e shpejtë e ereksionit (për shembull në një rast), kjo ka gjasa të lidhet me shqetësime emocionale.
Binni
Binni
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Mendjen Tuaj!!
Postime Postime : 7205
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 03/01/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Sporti,

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Arsyet pse një mashkull nuk ka dëshirë të bëjë më seks Empty Re: Arsyet pse një mashkull nuk ka dëshirë të bëjë më seks

Mesazh nga bobi 10 Tue 26 Oct 2010 - 9:40

zot na ruaj [You must be registered and logged in to see this image.]
bobi 10
bobi 10
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 12756
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/09/2010

Arsyet pse një mashkull nuk ka dëshirë të bëjë më seks Empty Re: Arsyet pse një mashkull nuk ka dëshirë të bëjë më seks

Mesazh nga WebMaster Tue 26 Oct 2010 - 9:43

[You must be registered and logged in to see this image.] Ku ka mashkull amon edhe lopen po ja ncorre ai ta kap hahahaha
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

Mesazh nga bobi 10 Tue 26 Oct 2010 - 9:45

Kle@Love shkruajti:[You must be registered and logged in to see this image.] Ku ka mashkull amon edhe lopen po ja ncorre ai ta kap hahahaha
zot na ruaj nga marrezite.

klea flet pergjumesh :roll: .

c'fare imagjinate paska sonte
bobi 10
bobi 10
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 12756
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/09/2010

Mesazh nga Binni Tue 26 Oct 2010 - 9:45

Kle@Love shkruajti:[You must be registered and logged in to see this image.] Ku ka mashkull amon edhe lopen po ja ncorre ai ta kap hahahaha

nuk eshte ashtu loqki se di pse te duken ty keshtu ??? me nerva
Binni
Binni
Legjendë
Legjendë

Mesazh nga Vizitor Tue 26 Oct 2010 - 9:47

DRROGA -#1.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Єямєℓiиdå Tue 26 Oct 2010 - 9:48

Veshtire te besohet qe ka mashkull qe refuzon dicka te tille... :P
Єямєℓiиdå
Єямєℓiиdå
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 17963
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/10/2010
Hobi Hobi : Muzika, leximi & noti

Mesazh nga WebMaster Tue 26 Oct 2010 - 9:48

[You must be registered and logged in to see this image.]
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Mesazh nga kasperi Tue 26 Oct 2010 - 9:49

bobi 10 shkruajti:
zot na ruaj nga marrezite.

klea flet pergjumesh :roll: .

c'fare imagjinate paska sonte
ka mendua r ta kap lopen per konopi [smile_1]
kasperi
kasperi
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Prishtine
Postime Postime : 19666
Anëtarësuar Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi Hobi : trokitja ne dritare

Mesazh nga Vizitor Tue 26 Oct 2010 - 9:49

arsyet mund te jene shume si lodhja,stresi,se ndjen me partneren apo ka pesuar ate problemin e moshes se trete zakonisht 00027003
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga WebMaster Tue 26 Oct 2010 - 9:51

Hahahaha qyre vallai te them une ori pse sepse o smunden te rrin pa kap gjo ato jo hahaha [You must be registered and logged in to see this image.]
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Mesazh nga Vizitor Tue 26 Oct 2010 - 9:53

Arsyet pse një mashkull nuk ka dëshirë të bëjë më seks 426788 oj klea po jo me lope mi e ti se ja bere namin meshkujve [smile_1]
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga pexha Tue 26 Oct 2010 - 9:55

po jane te rrall arsyet
pexha
pexha
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Dardan
Postime Postime : 5786
Anëtarësuar Anëtarësuar : 28/01/2010
Hobi Hobi : dizajner

Mesazh nga Binni Tue 26 Oct 2010 - 9:58

Arjana shkruajti: Arsyet pse një mashkull nuk ka dëshirë të bëjë më seks 426788 oj klea po jo me lope mi e ti se ja bere namin meshkujve [smile_1]

cnncncncnc po rrini tani se do i fshi postimet e juve dyjave se folni kot
Binni
Binni
Legjendë
Legjendë

Mesazh nga Vizitor Tue 26 Oct 2010 - 9:59

Binni shkruajti:
Arjana shkruajti: Arsyet pse një mashkull nuk ka dëshirë të bëjë më seks 426788 oj klea po jo me lope mi e ti se ja bere namin meshkujve [smile_1]

cnncncncnc po rrini tani se do i fshi postimet e juve dyjave se folni kot

shefica e tha Bini,,,,dhe ske pse i fshin se sjan jasht teme ok
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga AlBora Fri 29 Oct 2010 - 10:57

ndoshta se ka bere seks me heret me njetjeter e ti se terhjek me :qeshjee:
AlBora
AlBora
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : prishtina
Postime Postime : 2297
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/10/2010
Mosha Mosha : 42
Hobi Hobi : leximi

Mesazh nga Vizitor Tue 9 Nov 2010 - 21:05

kot amon hajde merre vesh pse nuk do mhmmmm1
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga stralli Tue 9 Nov 2010 - 21:29

.....ndoshta edhe muda të jetë irituese,pra nuk është nxitëse në seks ndonjë femër dhe ky mund të jetë shkaku ose arsyja....

stralli
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : Nën hijen e malit Sharr
Postime Postime : 1242
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/10/2010
Mosha Mosha : 58
Hobi Hobi : Shetitja në natyrë

Mesazh nga WebMaster Tue 9 Nov 2010 - 21:30

Ka shum arsye nese ato momente nuk i shkon te bej nuk domethenne se ka ber diku tjeter mashkulli thote te njejten gjelle per nate apo per dite nuk me shkon [smile_1]
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Mesazh nga stralli Wed 10 Nov 2010 - 21:24

...ka raste kur ndikojnë edhe kushtet klimatike,si në ngritjen ashtu edhe në uljen e aktivitetit seksual...

stralli
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Mesazh nga Neutron-Neutrino Tue 16 Nov 2010 - 6:15

lol dihen arsyet

1 do i ket ra cakmaku ne tok ne kavaj ene o perkul me e kap
2 se do me ate femer prandaj se ben

Neutron-Neutrino
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : mongolia
Postime Postime : 29
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/11/2010
Hobi Hobi : dit pa pun mbasdite pushim

Mesazh nga WebMaster Tue 16 Nov 2010 - 6:44

[smile_1] [smile_1] Pse nuk thua ne Tiran ore ti po ne Kavaj haha

sepse ate moment nuk e ndjen te bej
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Mesazh nga Neutron-Neutrino Tue 16 Nov 2010 - 8:13

stralli shkruajti:...ka raste kur ndikojnë edhe kushtet klimatike,si në ngritjen ashtu edhe në uljen e aktivitetit seksual...

sjam aspak dakortme ty

un kam 13 vjet qe jetoj ne angli
ca do thush ti qe klima ftoft e anglis ndikon ne seks nahhhh

kan fillu anglezet duke then o marim shqiptar per burr ose beqare gjith jeten

daku buk grosh icik qep perpara ene hooooooo

vetem klima qe ska tbej mos ngatarro dollarin me sqeparin kot

Neutron-Neutrino
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : mongolia
Postime Postime : 29
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/11/2010
Hobi Hobi : dit pa pun mbasdite pushim

Mesazh nga stralli Wed 17 Nov 2010 - 2:54

TiRoNci_MiZeRje shkruajti:
stralli shkruajti:...ka raste kur ndikojnë edhe kushtet klimatike,si në ngritjen ashtu edhe në uljen e aktivitetit seksual...

sjam aspak dakortme ty

un kam 13 vjet qe jetoj ne angli
ca do thush ti qe klima ftoft e anglis ndikon ne seks nahhhh

kan fillu anglezet duke then o marim shqiptar per burr ose beqare gjith jeten

daku buk grosh icik qep perpara ene hooooooo

vetem klima qe ska tbej mos ngatarro dollarin me sqeparin kot
...Ti mund të mos jesh dakord i nderuar,por edhe unë nuk them se ky është i vetmi faktor ndikues,por ka raste kur ndikojnë kushtet klimatike.Megjithatë ju mbani qendrimet tuaja të cilat ju duken më të arsyeshme dhe më të qëndrueshme në raport me temën që diskutohet.me respekt Stralli

stralli
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Mesazh nga Vizitor Wed 17 Nov 2010 - 3:08

ka shume arsye varet gjendja psikoemocoionale e personit,deshirimi ndermjet partnereve,shkake shendetesore e shume te tjera qe po ti permend do mbush faqen e ter.....
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga AlBora Fri 19 Nov 2010 - 10:19

ka shume arsye
AlBora
AlBora
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : prishtina
Postime Postime : 2297
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/10/2010
Mosha Mosha : 42
Hobi Hobi : leximi

Mesazh nga stralli Sun 21 Nov 2010 - 22:30

...pajtohem edhe unë me ju lartë se arsyet janë të ndryshme dhe të shumëta,pra shkaqet e mungesës së deshirës për të bërë sexs janë mjaftë komplekse...

stralli
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Mesazh nga xhoni_bravo Mon 17 Jan 2011 - 12:35

nuk ndjen per ate femer fare ka ne mendje nje tjeter edhe si behet fare 00027003
xhoni_bravo
xhoni_bravo
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : tiran albania
Postime Postime : 4241
Anëtarësuar Anëtarësuar : 14/07/2010
Mosha Mosha : 45
Hobi Hobi : sekret

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi