Cili krem është më i përshtatshëm për t’u përdorur në mëngjes?
4 posters
Faqja 1 e 1
Cili krem është më i përshtatshëm për t’u përdorur në mëngjes?
Nëse dëshironi të shikoni lëkurën tua të përmirësuar, mos harroni të përdorni gjithmonë produktet më të përshtatshme: një hidratues i mirë për të filluar ditën, një produkt ushqyes para se të flini.
Nëse lëkura është normale ose e re, përdorni një hidratrues të lehtë e të lëngshëm që t’iu shoqërojë gjatë ditës duke lënë mbi fytyrë një vello mbrojtëse.
Por nëse është e yndyrshme, kërkoni një hidratues që përmban një agjent rregullues të sekrecioneve yndyrore. Kështu evitohet, pamja antiestetike plot llustër.
Nëse është e thatë, përdorni krem të yndyrshëm. Nëse përveç thatësirës, lëkura rezulton edhe e ndjeshme, me urthje dhe irritohet lehtë, hidratuesi juaj duhet të përmbajë një sasi më të madhe lipidi dhe një sasi ekstraktesh qetësuese dhe ëmbëltues me bazë vegjetale.
Nëse lëkura është normale ose e re, përdorni një hidratrues të lehtë e të lëngshëm që t’iu shoqërojë gjatë ditës duke lënë mbi fytyrë një vello mbrojtëse.
Por nëse është e yndyrshme, kërkoni një hidratues që përmban një agjent rregullues të sekrecioneve yndyrore. Kështu evitohet, pamja antiestetike plot llustër.
Nëse është e thatë, përdorni krem të yndyrshëm. Nëse përveç thatësirës, lëkura rezulton edhe e ndjeshme, me urthje dhe irritohet lehtë, hidratuesi juaj duhet të përmbajë një sasi më të madhe lipidi dhe një sasi ekstraktesh qetësuese dhe ëmbëltues me bazë vegjetale.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Cili krem është më i përshtatshëm për t’u përdorur në mëngjes?
Kremin ose linjen gjithsekush mund ta zgjedhe ne baze te tipit te lekures dhe buxhetit qe ka.
Une kam 7 vjet qe nuk i jam ndare linjes Shiseido dhe jam shume e kenaqur..
Ne mengjes pastron fytyren me pastruesin (shkumen e shiseidos) me nje furce masazhi me koke te rrumbullaket.
Me pas tonikun, serumin (per gocat e reja nuk ka nevoje) dhe kremin e syve, te fytyres dhe dekoltese.
Ne darke pasi heq grimin me nje pambuk me pastrues e lyen fytyren me hidratant dhe serum, kaq.
dy here ne jave pastruesin me jojobe,(kokrriza) dhe maske pe fytyren.
Per gocat e reja mire jane maskat biologjike me fruta dhe mjalte...
Nese e respektoni kete rregull asnjehere nuk do keni probleme me fytyren mireseerdheet
Une kam 7 vjet qe nuk i jam ndare linjes Shiseido dhe jam shume e kenaqur..
Ne mengjes pastron fytyren me pastruesin (shkumen e shiseidos) me nje furce masazhi me koke te rrumbullaket.
Me pas tonikun, serumin (per gocat e reja nuk ka nevoje) dhe kremin e syve, te fytyres dhe dekoltese.
Ne darke pasi heq grimin me nje pambuk me pastrues e lyen fytyren me hidratant dhe serum, kaq.
dy here ne jave pastruesin me jojobe,(kokrriza) dhe maske pe fytyren.
Per gocat e reja mire jane maskat biologjike me fruta dhe mjalte...
Nese e respektoni kete rregull asnjehere nuk do keni probleme me fytyren mireseerdheet
un sperdor as nje lloj kremi e as qe dua ti perdor
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
une perdori kremin ESTÈE LAUDER
era85- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Zürich
Postime : 594
Anëtarësuar : 17/02/2012
Hobi : Me Pelqen ta Jetoj Jeten ashtu si me vin, Kam Luftu per GJerat qe i kam dash Nderi Dhe Respekti , Dy Nga Vlerat Kryesore Ne Jete , Asgje me SHum Ja Lem Kohe GJerat Tjera
Similar topics
» Cili mëngjes i bën më mirë trurit?
» Cila figurë silistike është përdorur ne këtë poezi?
» Cila eshte arsyeja me te cilen zgjohesh ne mengjes?
» "Cili eshte qellimi i JETES?"
» Cili eshte Hobi Juaj...!
» Cila figurë silistike është përdorur ne këtë poezi?
» Cila eshte arsyeja me te cilen zgjohesh ne mengjes?
» "Cili eshte qellimi i JETES?"
» Cili eshte Hobi Juaj...!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi