Foshnja lind me dy dhëmbë
5 posters
Faqja 1 e 1
Foshnja lind me dy dhëmbë
Londër, 6 dhjetor - Dhënia e gjirit mund të jetë e papëlqyeshme për nënën, e veçanërisht kur bebja e porsalindur ka dy dhëmbë të parë. Patricia Caulfield (25) nga Liverpooli ka vënë re se vajza e saj ka dy dhëmbë të bardhë, pas lindjes në spitalin Ormskirk.
Faye e vogël tani ka dy javë dhe dhëmbët në nofullën e poshtme i janë rritur edhe më shumë. Tek shumica e foshnjave, dhëmbët paraqiten në gjashtë muajt e parë. Burri i Patricias ishte gjithashtu i habitur, por ajo tallet duke thënë se megjithatë e ka më lehtë, pasi nuk i jep gji.
“Nganjëherë bëj shaka dhe them se shtatzënia ka zgjatë shumë kohë, që vajza të ketë të gjitha dhëmbët pas lindjes”, tha Patricia për "Daily Mail".
Faye e vogël tani ka dy javë dhe dhëmbët në nofullën e poshtme i janë rritur edhe më shumë. Tek shumica e foshnjave, dhëmbët paraqiten në gjashtë muajt e parë. Burri i Patricias ishte gjithashtu i habitur, por ajo tallet duke thënë se megjithatë e ka më lehtë, pasi nuk i jep gji.
“Nganjëherë bëj shaka dhe them se shtatzënia ka zgjatë shumë kohë, që vajza të ketë të gjitha dhëmbët pas lindjes”, tha Patricia për "Daily Mail".
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Foshnja lind me dy dhëmbë
vertet cudi....se kisha degjuar ndonjehere
Amazone- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Greece
Postime : 4385
Gjinia :
Anëtarësuar : 14/12/2010
Mosha : 114
Hobi : Hipizem /tenis
hahah super.
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
tshi po e degjoj,dhe me beri shum pershtypje
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
uk esh per tu qudit ka pas me kohe
era85- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Zürich
Postime : 594
Anëtarësuar : 17/02/2012
Hobi : Me Pelqen ta Jetoj Jeten ashtu si me vin, Kam Luftu per GJerat qe i kam dash Nderi Dhe Respekti , Dy Nga Vlerat Kryesore Ne Jete , Asgje me SHum Ja Lem Kohe GJerat Tjera
Similar topics
» Lind foshnja me zemër në bark
» E le pa dhembe
» Eshte 92 vjeç, i dalin dhembe te rinj
» I shpërthen cigarja në gojë, humb 6 dhëmbë
» 3 këshilla për dhëmbë të bardhë
» E le pa dhembe
» Eshte 92 vjeç, i dalin dhembe te rinj
» I shpërthen cigarja në gojë, humb 6 dhëmbë
» 3 këshilla për dhëmbë të bardhë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit: