Po vijnë ditët e ftohta
Faqja 1 e 1
Po vijnë ditët e ftohta
Ditët e para të këtij viti pritet të jenë të ftohta, dhe në zonat malore do të ketë reshje dëbore.
Meteorologët e shërbimit të forcave ushtarake, parashikojnë ulje të temperaturave, që do të shënojnë pikun ditën e enjte ku termometri në gjithë vendin do të jetë në vlera negative.
Dita më ftohtë e kësaj jave do të jetë e mërkura ku në zonat malore termometri do të shënojë minus 6 gradë celcius.
Rrymat e ftohta do të jenë prezente edhe ditën e enjte, me pas pritet një ngritje e lehtë e temperaturave, cka do të bëjë që fundjava të jetë disi më e ngrohtë.
Nga dita e hënë deri të enjten temperaturat pritet të ulen me tetë gradë celcius në gjithë vendin
Meteorologët e shërbimit të forcave ushtarake, parashikojnë ulje të temperaturave, që do të shënojnë pikun ditën e enjte ku termometri në gjithë vendin do të jetë në vlera negative.
Dita më ftohtë e kësaj jave do të jetë e mërkura ku në zonat malore termometri do të shënojë minus 6 gradë celcius.
Rrymat e ftohta do të jenë prezente edhe ditën e enjte, me pas pritet një ngritje e lehtë e temperaturave, cka do të bëjë që fundjava të jetë disi më e ngrohtë.
Nga dita e hënë deri të enjten temperaturat pritet të ulen me tetë gradë celcius në gjithë vendin
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Emigrantet vijne ne Shqiperi per votime
» Pallto prej gëzofi për ditë të ftohta
» Si mendoni nga se vijne thashethemet??
» Si i perjetoni ditet me shi...
» DITËT E NAIMIT
» Pallto prej gëzofi për ditë të ftohta
» Si mendoni nga se vijne thashethemet??
» Si i perjetoni ditet me shi...
» DITËT E NAIMIT
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi