“Dello”: Gjermania mund të rivendosë vizat
3 posters
Faqja 1 e 1
“Dello”: Gjermania mund të rivendosë vizat
Gjermania mund të rivendosë regjimin e vizave për vendet e Ballkanit, për shkak të fluksit të kërkesave për azil që ka pasur nga shtetas serbë dhe maqedonas.
Lajmin e bën të ditur e përditshmja sllovene “Dello”, sipas të cilës qeveria gjermane druhet se heqja e vizave edhe për Shqipërinë e Bosnjen mund ta rrisë këtë fluks.
“Në 11 muajt e parë të vitit 2010, në Gjermani kanë kërkuar azil 4218 shtetas të Serbisë dhe 2319 shtetas të Maqedonisë”, shkruan gazeta, duke iu referuar një raporti gjerman.
Sipas këtij burimi, shumica e azilkërkuesve nuk i plotësojnë kërkesat për marrjen e azilit, që janë kryesisht përndjekja politike, fetare apo etnike.
“Ministri i Brendshëm i Bavarisë, Joakim Herman, duke përmendur këta shembuj të keqpërdorimit të kërkesës për azil, ka kërcënuar me rivendosjen e vizave”, shkruan më tej gazeta.
Vizitor- Vizitor
Re: “Dello”: Gjermania mund të rivendosë vizat
une kam dokumenta si trup dipllomatik
le ti vendose
le ti vendose
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
sipas disa lajmeve nga tv gjerman i kanoset rreziku serbis dhe maqedonis tju rivendoset prap vizat banort e serbis kan apliku per azil 4218. 80.% jan shqiptar te lugines e presheves te gjith kta shqiptar nuk kan qen te punsuar ne shtetin e serbis sepse serbia nuk ka investu ne keto treva shqiptare ashtu qendron situata dhe ne maqedoni ashtu se ne keto shtete ende banort shqiptar jan kategoria e dyt.
Vizitor- Vizitor
po mire ti po ne te tjeret qe s kemi si t ja bejm bobi
apo vetem per vete mendon ti
Albert- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : selanik
Postime : 7055
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/07/2010
Mosha : 80
Hobi : sekret
Jane shifra tejmase te medha,edhe eshte e pamundur tu beje balle shteti gjerman.kushtrimi shkruajti: sipas disa lajmeve nga tv gjerman i kanoset rreziku serbis dhe maqedonis tju rivendoset prap vizat banort e serbis kan apliku per azil 4218. 80.% jan shqiptar te lugines e presheves te gjith kta shqiptar nuk kan qen te punsuar ne shtetin e serbis sepse serbia nuk ka investu ne keto treva shqiptare ashtu qendron situata dhe ne maqedoni ashtu se ne keto shtete ende banort shqiptar jan kategoria e dyt.
PO
e sakte Kushtrim se behet fjale per keta dy shtete.
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
po gjithe shqiptaret jane pjese e evropes bushter edhe ne iu afruam ombrelles se saj qe me strategjite e saja ka bere vendin tone copa copa .Albert shkruajti:po mire ti po ne te tjeret qe s kemi si t ja bejm bobi
S'kemi c'ti duam me Albert se evropa ka ngel pa te mbathura aktualisht duke nis nga helenkat .
ps
pershendetje Albert
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
po ce do qe ti dhe une po rrim tek keto elenkatbobi 10 shkruajti:po gjithe shqiptaret jane pjese e evropes bushter edhe ne iu afruam ombrelles se saj qe me strategjite e saja ka bere vendin tone copa copa .Albert shkruajti:po mire ti po ne te tjeret qe s kemi si t ja bejm bobi
S'kemi c'ti duam me Albert se evropa ka ngel pa te mbathura aktualisht duke nis nga helenkat .
ps
pershendetje Albert
po te flasesh neper forume eshte e lehte bobi
ta zbatosh nje gje qe thua per ne shqiptaret eshte e veshtir
po per tu mburrur jemi te paret
Albert- I/e Regjistruar
Gjinia :
mos u ceno more Albert ti per helenkat se thash une s'ua hoqa ato.Albert shkruajti:po ce do qe ti dhe une po rrim tek keto elenkatbobi 10 shkruajti:po gjithe shqiptaret jane pjese e evropes bushter edhe ne iu afruam ombrelles se saj qe me strategjite e saja ka bere vendin tone copa copa .Albert shkruajti:po mire ti po ne te tjeret qe s kemi si t ja bejm bobi
ps
pershendetje Albert
po te flasesh neper forume eshte e lehte bobi
ta zbatosh nje gje qe thua per ne shqiptaret eshte e veshtir
po per tu mburrur jemi te paret
Per forume flas edhe si ndihem,edhe si ndihem veproj,e s'ma ndien fort,edhe ti udhen tende Berto,sepse respektoj mendimin tend pa fillu me ta mbush mendjen per ato.
S'kam hall fort se s'flas ne emer te shqiptareve por ne te timin nick.
tung
tung
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
jam politikan une miKlea@Love shkruajti:Po ketu filloj politika eeeeeeeeeeee
analist politik desha me thene
gjermania do rivendose vizat
pse valle,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,?
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
eshte e kote te debatojm per kete ti keshtu e ndjen une e ndjej ndryshe
nese .
nese .
Albert- I/e Regjistruar
Gjinia :
sakteAlbert shkruajti:eshte e kote te debatojm per kete ti keshtu e ndjen une e ndjej ndryshe
nese .
le te ngele e tille.
ps
mendimi m veprimin ka ndryshim,sepse teori pa praktike quhet deshtim
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
Po le ti rivendos amon po zor do ta kene ti rivendosi lali nese e aprovojne akoma nuk e shte e thene bobo
nese i rivendos vizat gjermania serbis me vjen mir a ata banort shqiptar si jetojn ne serbi kan te drejt ne dy nonshtesi
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Gjermania: Jashte Eurozones vendet si Greqia
» Gjermania nëpërkëmb Anglinë
» Gjermania: Të rikthehet dialogu
» Kthehen te tjere refugjate nga Gjermania
» Gjermania: Serbia, ne BE ne vitin 2017
» Gjermania nëpërkëmb Anglinë
» Gjermania: Të rikthehet dialogu
» Kthehen te tjere refugjate nga Gjermania
» Gjermania: Serbia, ne BE ne vitin 2017
Faqja 1 e 1