JETA PER AZILANT E THAQI NE NE ZVICERRJ
2 posters
Faqja 1 e 1
JETA PER AZILANT E THAQI NE NE ZVICERRJ
Gazeta zvicerane që del në Gjenevë, Le Temps transmeton detaje nga jeta e kryeministrit në largim të Kosovës, Hashim Thaçi, nga koha kur ai jetonte si azilant në Zvicër dhe lobonte në mesin e diasporës për mbledhjen e mjeteve financiare për Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës (UÇK).
Gazeta shkruan se Thaçi ka jetuar në Zvicër nga viti 1994 e deri më 1998, se ka pasur statusin e azilantit politik dhe se ka studiuar shkencat politike dhe historinë në Universitetin e Zürichut, transmetoi agjencia Makfax.
Le Temps shkruan se ai është takuar rregullisht me përkrahësit e UÇK-së në qytetin Arau, nëpër banesa, kafiteri, madje edhe në redaksinë e një gazete të përditshme.
Eksperti për strategji ushtarake, Albert Stahel i ka thënë gazetës Le Temps se Thaçi ka shkuar në ligjëratat e tij, ku, si pohon ky profesor, ligjëronte për mënyrën e luftës së muxhahedinëve në Afganistan.
Po ashtu gazeta shkruan se Thaçi pesë deri gjashtë herë në vit shkonte fshehtas në Kosovë, në mënyrë që të forconte pozicionin e tij në UÇK, ndonëse si azilant këtë nuk ka guxuar ta bënte dhe ka rrezikuar t’i merrej ai status në Zvicër.
Gazeta shkruan se Thaçi ka jetuar në Zvicër nga viti 1994 e deri më 1998, se ka pasur statusin e azilantit politik dhe se ka studiuar shkencat politike dhe historinë në Universitetin e Zürichut, transmetoi agjencia Makfax.
Le Temps shkruan se ai është takuar rregullisht me përkrahësit e UÇK-së në qytetin Arau, nëpër banesa, kafiteri, madje edhe në redaksinë e një gazete të përditshme.
Eksperti për strategji ushtarake, Albert Stahel i ka thënë gazetës Le Temps se Thaçi ka shkuar në ligjëratat e tij, ku, si pohon ky profesor, ligjëronte për mënyrën e luftës së muxhahedinëve në Afganistan.
Po ashtu gazeta shkruan se Thaçi pesë deri gjashtë herë në vit shkonte fshehtas në Kosovë, në mënyrë që të forconte pozicionin e tij në UÇK, ndonëse si azilant këtë nuk ka guxuar ta bënte dhe ka rrezikuar t’i merrej ai status në Zvicër.
Prada- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Ne Hapesire
Postime : 7718
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/04/2010
Mosha : 112
Hobi : Ndihmes Bageri
Re: JETA PER AZILANT E THAQI NE NE ZVICERRJ
e pra e se ky thaci spaska qen naj njeri kush e di se cfare qe shet mend tashi
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» A e keni pyetur ndonjehere veten:Cili eshte qellimi i JETES?", "Jeta ime?","Jeta jote?"
» Tek jeta nga jeta
» Jeta ime...!!!
» Jeta mes 200 qenve
» Jeta e këndshme
» Tek jeta nga jeta
» Jeta ime...!!!
» Jeta mes 200 qenve
» Jeta e këndshme
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi