A e keni pyetur ndonjehere veten:Cili eshte qellimi i JETES?", "Jeta ime?","Jeta jote?"
+2
Docteur
WebMaster
6 posters
Faqja 1 e 1
A e keni pyetur ndonjehere veten:Cili eshte qellimi i JETES?", "Jeta ime?","Jeta jote?"
Shume njerez meditojne ne lidhje me keto pyetje. E mundet qe njerez te ndryshem te pergjigjen ne menyra nga me te ndryshmet. Disa mund te thone se qellimi i jetes eshte te fitojne sa me shume pasuri. Le te supozojme se arriten te kene gjithe pasurine qe deshen, e çfare pastaj? Cili do te jete qellimi jetes se tyre ne kete pike?
Re: A e keni pyetur ndonjehere veten:Cili eshte qellimi i JETES?", "Jeta ime?","Jeta jote?"
Shpesh here e pyes veten se cili eshte qellimi i jetes time po akoma se kuptuar cili eshte per nje motiv se sot je neser nuk je
Re: A e keni pyetur ndonjehere veten:Cili eshte qellimi i JETES?", "Jeta ime?","Jeta jote?"
Qellimi jetes te jetoj,te jetosh ne cdo aspekt jeta duket e bukur ashte e bukur me te mirat dhe te keqiat veshtirsite e saj kshu qe jeto mundohu te jetosh ne shendet dhe tjerat vine vete
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
Qellimi i jetes time eshte te jetoj,te studioj dhe te shijoj cdo gje qe me ofron rasti pasi nje dite keto gjera do te zhduken.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Kisha shum progjete ne jeten time po asnje nuk realizohet po per nje gje jam dakort qe mundem te realizoj ti rri pran nenes time deri ne piken e fundit kete jam e sigurte.
ma mir mos ta dinim qellimin e jetes, bile mos te bojm kete pytje...pytje ka sa dush por ma mir mos ta dim pergjigjen, gjdodgje ndodh me nje qellim, dhe let ndodh qka ka me ndodh...ashtu sikur qe e ka shkru AI I madhi Zot....
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
Te jetoj i lumtur dhe te jemi mire me njerezit e mire te dashur.
Per c'fare i perket jetes heret a vone c'do kush e mer ate qe meriton!
Per c'fare i perket jetes heret a vone c'do kush e mer ate qe meriton!
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Preferoj te mos ia bej vetes kete pyetje , preferoj te mos ma bejne kete pyetje dhe nuk ua bej te tjereve.
Jeta eshte per tu jetuar ne menyren me te mire te mundshme ( nese nuk eshte me e mira durim) nuk eshte per tu vene ne dyshim.
Jeta eshte per tu jetuar ne menyren me te mire te mundshme ( nese nuk eshte me e mira durim) nuk eshte per tu vene ne dyshim.
Kejla_mezemer- Princeshë
- Vendbanimi : andej nga veriu
Postime : 587
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/02/2011
Mosha : 39
Hobi : yyyyyy sa shume
Similar topics
» "Cili eshte qellimi i JETES?"
» Cili është qëllimi i jetës tuaj?
» A keni gjetur veten ndonjëherë duke thënë: "E urrej jetën që po bëj"? Si mund të përjetojë një person ndryshim të vërtetë të jetës? Ndryshim pozitiv?
» Jeta, qellimi i jetes dhe lumturia.
» Sa i forte eshte respekti qe keni per veten?
» Cili është qëllimi i jetës tuaj?
» A keni gjetur veten ndonjëherë duke thënë: "E urrej jetën që po bëj"? Si mund të përjetojë një person ndryshim të vërtetë të jetës? Ndryshim pozitiv?
» Jeta, qellimi i jetes dhe lumturia.
» Sa i forte eshte respekti qe keni per veten?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi