Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Tronditëse në Angli, banditët sulmojnë në stomak 18-vjeçaren shtatzënë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Tronditëse në Angli, banditët sulmojnë në stomak 18-vjeçaren shtatzënë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tronditëse në Angli, banditët sulmojnë në stomak 18-vjeçaren shtatzënë

Shko poshtë

Tronditëse në Angli, banditët sulmojnë në stomak 18-vjeçaren shtatzënë Empty Tronditëse në Angli, banditët sulmojnë në stomak 18-vjeçaren shtatzënë

Mesazh nga WebMaster Tue 18 Jan 2011 - 0:51

Policia është vënë në kërkim të dy banditëve të cilët të cilët goditën rëndë në stomak një grua shtatzënë gjatë një grabitje në rrugë.
18-vjeçarja, e cila ishte shtatzënë 33 javëshe, pati kontraktime pas sulmit dhe u transportua me urgjencë në spital.
Gruaja, e quajtur Sophie, tha se ajo kishte frikë për jetën e vajzës së saj të palindur si dhe i kërkoi njerëzve të saj ta linin vetëm.
Ajo ishte me partnerin e saj 19-vjeçar, në Liverpool, kur ata u sulmuan në korridor më 11 janar, ku asaj iu vodh telefoni.
Ajo tha: "Ata u hodhën mbi ne të dy dhe na hodhën përtokë, unë kam qenë në anën time dhe nuk pashë se çfarë i bënë partnerit tim, sepse kam vënë duart e mia mbi fytyrën time duke u përpjekur për të mbrojtur veten dhe fëmijën”.
"Pastaj ata më zvarritur nëpër dysheme dhe unë fillova të ulëras dhe duke thënë: 'Unë jam shtatzënë", dhe kam pasur një përplasje të madhe.
"Ata më goditën në anën e majtë të stomakut tim. Unë nuk e di nëse kjo ishte sepse unë thashë se isha shtatzënë, por pasi i thashë se unë isha shtatzënë ai më goditi mua përsëri."
Ajo tha se pasi u dërgua në spital: "Norma e zemrës së foshnjës është mbajtur në zhytje dhe unë kam qenë në monitorimin e zemrës për orë të tëra."
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë